NBA

Κίνα και Κροατία στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας το ερχόμενο καλοκαίρι

Minnesota Timberwolves' Dario Saric of Croatia plays against the Portland Trail Blazers in an NBA basketball game Friday, Nov. 16, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Minnesota Timberwolves' Dario Saric of Croatia plays against the Portland Trail Blazers in an NBA basketball game Friday, Nov. 16, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP

32 ομάδες θα έχει το Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας τον ερχόμενο Ιούλιο, καθώς σε αυτό θα πάρουν μέρος και οι εθνικές Κίνας και Κροατίας.

Με δύο... guests θα διεξαχθεί το φετινό Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, καθώς σε αυτό θα συμμετάσχουν η Κίνα και η Κροατία που θα κάνουν παρέα στις 30 ομάδες του ΝΒΑ.

Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα, οι δύο εθνικές θα βρίσκονται στο τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου και θα κλείσει στις 15 του μήνα, θα έχει 83 αγώνες και θα φιλοξενηθεί σε δύο γήπεδα. Στο Thomas & Mack Center και στο Cox Pavillion.

Υπενθυμίζουμε πως η Κίνα θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 σε οκτώ πόλεις της, ενώ η Κροατία δεν έχει προκριθεί σε αυτό και θα είναι σίγουρα πιο... χαλαρή στο Λας Βέγκας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ