NBA

Κλίπερς: Έτσι έπεισαν τον Λέοναρντ να τους προτιμήσει από τους Λέικερς

Κλίπερς: Έτσι έπεισαν τον Λέοναρντ να τους προτιμήσει από τους Λέικερς
AP Photo/Ringo H.W. Chiu AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Ο Ντοκ Ρίβερς αποκάλυψε τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον Κοουάι Λέοναρντ στη συνάντηση του Ιουλίου, τον λόγο που προτίμησε τους Κλίπερς και τον ρόλο του Πολ Τζορτζ.

Οι Κλίπερς θεωρούνταν εξ αρχής το φαβορί για την απόκτηση του Κοουάι Λέοναρντ στην Free Agency και εν τέλει τον απέκτησαν . Δεν ήταν πάντως τόσο εύκολο. Ο Ντοκ Ρίβερς το ξέρει από πρώτο χέρι αυτό και εξιστόρησε μάλιστα τι ακριβώς έγινε τον Ιούλιο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στους Λος Άντζελες Τάιμς.

" Είχαμε συνάντηση με τον Κοουάι στο σπίτι μου, στο Μαλιμπού, όπου αισθανόμασταν ότι έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσουμε. Οι Λέικερς είχαν κι αυτοί συνάντηση με τον Κοουάι και του είπαν να πάει στο νέο προπονητικό τους κέντρο και τους είπε: όχι, μπορείτε να έρθετε στο ξενοδοχείο μου. Με εμάς όμως είπε: ναι, θα έρθω στο σπίτι σας. Όταν το ακούσαμε αυτό, αισθανθήκαμε σαν να μας έλεγε ότι θέλει να έρθει εδώ πέρα", είπε ο Ρίβερς, πριν μπει στις περαιτέρω λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων.

" Όταν ήρθε στη συνάντηση, έκανε με όλους χειραψίες και μιλούσε. Ήμασταν προετοιμασμένοι για μία συνομιλία στην οποία θα έπρεπε να τραβήξουμε με το ζόρι κάποια πράγματα από αυτόν. Αντιθέτως, αυτός ήταν που μιλούσε και τελικά μας είπε ακριβώς τι σκεφτόταν. Μας είπε: Θέλω να παίξω σε εσάς. Κύριε Μπόλμερ, μου αρέσουν τα πράγματα που κάνετε και αυτό που εκπροσωπείτε, αλλά η ομάδα σας δεν είναι αρκετά καλή και εάν δεν την αλλάξετε, δεν έρχομαι".

Ένα ονοματεπώνυμο άλλαξε τα πάντα: Ο Πολ Τζορτζ.

" Είχαμε μία λίστα παικτών που μας ενδιέφεραν, κάτι που ήταν λάθος, αλλά σταθήκαμε τυχεροί. Δεν έπρεπε να έχουμε αυτή τη λίστα, επειδή θα επέλεγε με ποιους θέλει να παίξει και θα του δίναμε την εντύπωση ότι μπορούμε να τους αποκτήσουμε. Εμείς δεν ξέραμε εάν μπορούμε να αποκτήσουμε οποιοδήποτε. Του δείξαμε απλά κάποιους παίκτες με τους οποίους θεωρούσαμε ότι μπορεί να ταιριάξει και όταν είδε το όνομα του Πολ Τζορτζ, είπε: θέλω να παίξω με αυτόν", συνέχισε ο Ρίβερς.

" Του δείξαμε και τους υπόλοιπους, αλλά δεν ήθελε καν να τους ακούσει. Στάθηκε στον Πολ Τζορτζ και μετά τη συνάντηση είπαμε: πάμε να πάρουμε τον Πολ Τζορτζ. Δεν ξέρω πώς θα το κάνουμε, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Ξέραμε ότι η Οκλαχόμα Σίτι ήθελε να διαλύσει την ομάδα, οπότε αυτό βοήθησε, αλλά δεν ξέραμε εάν μπορούμε να τον αποκτήσουμε", κατέληξε ο κόουτς της ομάδας του Λ.Α.

Photo credits: AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ