NBA

Ξέσπασμα του Ντράμοντ στο Twitter: "Δεν υπάρχουν φίλοι στο ΝΒΑ"

Ξέσπασμα του Ντράμοντ στο Twitter: "Δεν υπάρχουν φίλοι στο ΝΒΑ"
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Απογοητευμένος από τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν οι Πίστονς, ο Αντρέ Ντράμοντ ξέσπασε στο Twitter για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το ΝΒΑ.

Λίγη ώρα πριν εκπνεύσει η Trade Deadline, οι Καβαλίερς έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και απέκτησαν μέσω ανταλλαγής από τους Πίστονς τον Αντρέ Ντράμοντ , τον επί σειρά τριών ετών κορυφαίο ριμπάουντερ του ΝΒΑ, που όμως ξέσπασε εναντίον της ομάδας του Ντιτρόιτ στην οποία έπαιξε για επτάμιση χρόνια (14.4 πόντοι, 13.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.4 κλεψίματα, 1.6 μπλοκ ανά 31.1 λεπτά σε 591 αγώνες).

" Αν υπάρχει ένα πράγμα που έμαθα για το ΝΒΑ, είναι ότι δεν υπάρχουν φίλοι και αφοσίωση. Έδωσα την ψυχή και την καρδιά μου στους Πίστονς, για να συμβεί αυτό χωρίς να με προειδοποιήσουν. Με έκαναν να καταλάβω ακόμη περισσότερο ότι όλο αυτό είναι απλά μπίζνες. Σε αγαπώ Ντιτρόιτ, θα έχεις πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου. Καβαλίερς, ελπίζω να είστε έτοιμοι. Πάμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον σωστό τρόπο" έγραψε ο 26χρονος σέντερ, που το καλοκαίρι μπορεί να κάνει opt-out από το συμβόλαιό του και να βγει στην αγορά ως free agent.

Για την ιστορία, ο Ντράμοντ είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία των Πίστονς με +8000 πόντους, +8000 ριμπάουντ, +800 μπλοκ και +800 κλεψίματα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ