NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Τέθηκε εκτός για 2 ακόμα παιχνίδια

Los Angeles Lakers forward LeBron James gestures during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers Thursday, Nov. 29, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Άσχημα νέα για τους Λέικερς, αφού όπως έγινε γνωστό, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα απουσιάσει από δύο ακόμα παιχνίδια επειδή δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει... στα πιτς. Όπως γνωστοποίησε ο μάνατζέρ του, ο σταρ των Λέικερς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό στους προσαγωγούς και θα απουσιάσει από τους δύο επόμενους αγώνες της ομάδας, κόντρα σε Θάντερ (17/1) και Ροκετς (19/1).

Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα είναι κατά σειρά ο 12ος και ο 13ος που θα χρειαστεί να δώσουν οι Λέικερς χωρίς τον ηγέτη τους, ο οποίος τελευταία φορά αγωνίστηκε κόντρα στους Γουόριορς ανήμερα των Χριστουγέννων του 2018, όπου και τραυματίστηκε στη νίκη της ομάδας του Λ.Α με 127-101 .

Το διάστημα της απουσίας του ΛεΜπρόν, το ρεκόρ των Λέικερς είναι μόλις 4-7, με την ομάδα να πέφτει από την 4η θέση της Δύσης όπου βρισκόταν τα Χριστούγεννα, στην 8η θέση με ρεκόρ 24-21, μαζί με τους Τζαζ.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ