Οι Ντέμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ έκαναν πλάκα στους Κλίπερς και στον Πάτρικ Μπέβερλι μέσω twitter για τον αποκλεισμό τους από τους Νάγκετς.

Οι Νάγκετς διέλυσαν με 104-89 τους Κλίπερς στο Game 7 και τους απέκλεισαν από τα playoffs. Και αυτή ήταν η αφορμή που χρειαζόντουσαν οι Ντέμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ για να τρολάρουν τον Πάτρικ Μπέβερλι και τους Κλίπερς.

ADVERTISING

Με την κόντρα του Λίλαρντ με τον Μπέβερλι να έχει μεγαλώσει στην "φούσκα" και τον Μπέβερλι να έχει γράψει στο twitter κάποια στιγμή "Κανκούν σε 3 λεπτά" εννοώντας τότε ότι οι Μπλέιζερς θα αποκλειστούν γρήγορα και θα πάνε στο αεροδρόμιο του Κανκούν στο Μεξικό, ο Λίλαρντ δεν έχασε την ευκαιρία μετά τον αποκλεισμό των Κλίπερς και έγραψε: "Πάτρικ Μπέβερλι, σου στέλνω αυτή την πρόσκληση για το Κανκούν, αφού δεν έχω κάνει ακόμα τα πλάνα μου".

Inline Image

Την σκυτάλη στην συνέχεια πήρε ο ΜακΚόλουμ, απαντώντας αρχικά στον Λίλαρντ ότι "θα φέρω το κρασί. Ο καιρός είναι καλύτερος από ποτέ"

ADVERTISING

Inline Image

Ο ΜακΚόλουμ ωστόσο δεν έμεινε εκεί, παρά συνέχισε και έκλεισε, γράφοντας για τους Κλίπερς οι οποίοι είχαν ψηφίσει κατά την διάρκεια του μποϊκοτάζ των αγώνων λόγω της δολοφονίας του Τζέικομπ Μπλέικ ότι ήθελαν να διακοπεί η σεζόν: "Το τελευταίο μου tweet πριν τελειώσω το κρασί μου. Οι Κλίπερς ψήφισαν ότι δεν ήθελαν να παίξουν... Αλλά δεν πιστεύω ότι ήθελαν να φύγουν έτσι"

Inline Image

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP