NBA

Μάρκανεν: Δυσαρεστημένος με τους Μπουλς

Μάρκανεν: Δυσαρεστημένος με τους Μπουλς
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Λάουρι Μάρκανεν φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος στους Μπουλς, σε βαθμό που αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα να σκοπεύει να ζητήσει ανταλλαγή.

Ο Λάουρι Μάρκανεν δεν αισθάνεται άνετα στους Μπουλς. Για την ακρίβεια, αν δεν αλλάξει η κατάσταση δεν σκοπεύει να μείνει για πολύ καιρό ακόμα στο Σικάγο.

Αυτό υποστηρίζουν με δημοσιεύματά τους τα ΜΜΕ του Σικάγο, αναφέροντας ότι ο Φινλανδός πάουερ φόργουορντ είναι δυσαρεστημένος από την κατεύθυνση που έχει πάρει η ομάδα υπό τις οδηγίες του Τζιμ Μπόιλεν. Μάλιστα, φέρεται έτοιμος ακόμα και να ζητήσει ανταλλαγή αν δεν αλλάξουν τα πράγματα.

Τα δεδομένα βέβαια ενδέχεται να διαφοροποιηθούν πλέον στους Μπουλς, αφού στην ομάδα πήραν την μεγάλη απόφαση να αλλάξουν κατεύθυνση. Για αυτό εξάλλου οι "Ταύροι" κοιτάζουν στην αγορά για έναν άνθρωπο που θα πάρει την σκυτάλη από το δίδυμο των Φόρμαν-Πάξον, με τον Αρτούρας Καρνισόβας να είναι εκ των υποψηφίων. Αν κάνουν πράξη τις σκέψεις τους, τότε ίσως αντιστρέψουν το κλίμα.

Για την ιστορία ο Μάρκανεν βίωσε φέτος την χειρότερη σεζόν της πορείας του στο ΝΒΑ στην τρίτη του χρονιά στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, αριθμώντας 14.7 πόντους και 6.3 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.5% στα σουτ, 34.4% στα τρίποντα και 82.4% στις βολές σε 29.8 λεπτά συμμετοχής, με όλους τους αριθμούς να αποτελούν τους χειρότερους της καριέρας του.

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ