ΜΠΑΣΚΕΤ

Με το ζόρι οι Γουόριορς τους Χοκς

Golden State Warriors forward Kevin Durant (35) shoots against Atlanta Hawks forward Taurean Prince (12) during the first half of an NBA basketball game in Oakland, Calif., Tuesday, Nov. 13, 2018. (AP Photo/Jeff Chiu)
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Στην σκιά της τιμωρίας του Ντρέιμοντ Γκριν οι Γουόριορς επιβλήθηκαν δύσκολα με 110-103 των Χοκς, με τους Ντουράντ και Τόμπσον να έχουν παρέα 53 πόντους.

Οι Γουόριορς έκαναν γνωστό πριν από το παιχνίδι με τους Χοκς ότι τιμώρησαν με έναν αγώνα αποκλεισμό τον Ντρέιμοντ Γκριν . Παίζοντας χωρίς τον Γκριν και τον Στέφεν Κάρι, κατάλαβαν πόσο δύσκολο είναι να κερδίζουν, ωστόσο στο τέλος αυτό που μετράει είναι ότι βρήκαν έναν τρόπο για να κερδίσουν με 110-103 την Ατλάντα.

Το Γκόλντεν Στέιτ τα βρήκε σκούρα κόντρα στους Χοκς, όντας μάλιστα πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 49-52. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο βρήκε τελικά τον τρόπο να πάρει το πάνω χέρι στο ματς και τελικά να φτάσει στη νίκη με 110-103.

Ο Κέβιν Ντουράντ με 29 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κλέι Τόμπσον να προσθέτει 24 πόντους, τον Κουίν Κουκ 18 πόντους και τον Γιόνας Γερέμπκο 14 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Για τους Χοκς, ο Ταουρίν Πρινς είχε 22 πόντους, ο Κεντ Μπέιζμορ 18 πόντους και ο Άλεξ Λεν 14 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Με το ζόρι οι Γουόριορς τους Χοκς

Με το ζόρι οι Γουόριορς τους Χοκς

AP Photo/Jeff Chiu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ