NBA

Μεταμεσονύχτια αποθέωση για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μπακς!

Μεταμεσονύχτια αποθέωση για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μπακς!

Τρέλα στο Μιλγουόκι, με φιλάθλους των Μπακς να περιμένουν στο αεροδρόμιο την ομάδα αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και να την αποθεώνουν για την πρόκριση επί των Πίστονς!

Οι Μπακς κατάφεραν χάρη στη νίκη τους με 127-104 επί των Πίστονς να προκριθούν με sweep (4-0) στον δεύτερο γύρο των playoffs. Με την ομάδα να προκρίνεται στον δεύτερο γύρο των playoffs για πρώτη φορά μετά το 2001, οι φίλοι των Μπακς δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Μιλγουόκι να ζήσουν... ευρωπαϊκά σκηνικά!

Με την ώρα να είναι περασμένη, λοιπόν, αφού ήταν πλέον μεσάνυχτα, και την αποστολή των Μπακς να επιστρέφει από το Ντιτρόιτ, οι φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του, που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν!

Όταν μάλιστα βγήκε ο Γιάννης, οι ιαχές "M-V-P" δόνησαν τον χώρο, με τον "Greek Freak" να δηλώνει στην κάμερα των Μπακς στο τέλος ότι " είναι όμορφο. Πρέπει να ξεχάσουμε την στιγμή και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα με την Βοστώνη. Θα έχει πλάκα".

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ