Με σχεδόν 2 μήνες να μένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, οι Μπακς έγιναν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα playoffs της σεζόν 2019/20!

Οι Μπακς δεν είχαν αγώνα. Παρόλα αυτά, έγιναν η πρώτη ομάδα φέτος που εξασφάλισε την πρόκρισή της στα playoffs της σεζόν 2019/20, κάτι που κατάφεραν 55 μέρες πριν την έναρξη της postseason!

ADVERTISING

Το Μιλγουόκι κατάφερε να κλειδώσει μαθηματικά την είσοδό του στα playoffs λόγω της ήττας των 9ων στην Ανατολή Γουίζαρντς από τους Μπουλς (117-126). Ο λόγος είναι ότι το Μιλγουόκι έχει ρεκόρ 48-8 και η Γουάσινγκτον 20-35, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν οι Μπακς ηττηθούν σε όλα τα παιχνίδια που τους απομένουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν και οι Γουίζαρντς κάνουν μόνο νίκες, τότε οι "Μάγοι" θα κλείσουν την κανονική περίοδο με ρεκόρ 47-35!

Όπως είναι σαφές βέβαια, η μαθηματική πρόκριση των Μπακς στα playoffs είναι κάτι καθαρά τυπικό. Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα, αφού σύμφωνα με το ESPN πρόκειται για την πιο γρήγορη πρόκριση στα playoffs του ΝΒΑ τα τελευταία 15 χρόνια!

ADVERTISING

AP Photo/Morry Gash