NBA

NBA Awards 2019: Βραβεύτηκαν Μάτζικ Τζόνσον και Λάρι Μπερντ

NBA Awards 2019: Βραβεύτηκαν Μάτζικ Τζόνσον και Λάρι Μπερντ
AP Photo/Charles Sykes AP PHOTO/CHARLES SYKES

Οι Μάτζικ Τζόνσον και Λάρι Μπερντ μοιράστηκαν το "ΝΒΑ Lifetime Achievement Award" για την διαχρονική προσφορά τους στο ΝΒΑ, εντος και εκτός παρκέ.

Οι Λάρι Μπερντ και Μάτζικ Τζόνσον μοιράστηκαν το "ΝΒΑ Lifetime Achievement Awards", σε μία ανταμοιβή για την διαχρονική προσφορά τους στο ΝΒΑ με τις ενέργειές τους, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.

Οι δύο θρύλοι του ΝΒΑ εκτόξευσαν την δημοτικότητα του ΝΒΑ την δεκαετία του 80', με τον Μάτζικ Τζόνσον να είναι ο ηγέτης των Λέικερς και τον Λάρι Μπερντ ο ηγέτης των Σέλτικς, των δύο "αιωνίων" αντιπάλων του ΝΒΑ.

Η κόντρα των δύο τους - μόνο εντός παρκέ - βοήθησε την κορυφαία λίγκα του κόσμου να κερδίσει πολλούς φίλους, με τους Λέικερς και τους Σέλτικς να βρίσκονται αντιμέτωποι στους τελικούς του ΝΒΑ το 1984 (με νικητές τους Σέλτικς), το 1985 (με νικητές τους Λέικερς) και το 1987 (με νικητές τους Λέικερς).

Το ΝΒΑ Lifetime Achievement Award καθιερώθηκε στο ΝΒΑ το 2017 και απονέμεται σε πρώην παίκτες για την διαχρονική τους προσφορά στο ΝΒΑ. Ο Μπιλ Ράσελ το 2017 και ο Όσκαρ Ρόμπερτσον το 2018 ήταν οι πρώτοι που πήραν το σχετικό βραβείο, με τους Μπερντ και Τζόνσον να παίρνουν τώρα την σκυτάλη.

AP Photo/Charles Sykes

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ