NBA

Νέο "χτύπημα" από τους Ρόκετς που πήραν και τον Τάισον Τσάντλερ

Νέο "χτύπημα" από τους Ρόκετς που πήραν και τον Τάισον Τσάντλερ
AP Photo/Frank Franklin II AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Μέλος των Χιούστον Ρόκετς για μία σεζόν έγινε ο Τάισον Τσάντλερ, που συμφώνησε να πάρει τον ρόλο του backup σέντερ πίσω από τον Κλιντ Καπέλα.

Δεν πρόλαβε να καθίσει η σκόνη από την ανταλλαγή που έστειλε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στο Χιούστον και οι Ρόκετς ολοκλήρωσαν ένα νέο "χτύπημα" που μπορεί στη διάρκεια της σεζόν 2019/20 να παίξει καθοριστικό ρόλο. Η ομάδα του Ντάριλ Μόρι και του Μάικ Ντ' Αντόνι έβαλε στο ρόστερ της τον Τάισον Τσάντλερ, που στα 36 του χρόνια, βαδίζοντας προς τα 37, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του μετά από εκείνο που κατέκτησε το 2011 με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.

Ο βετεράνος σέντερ έπαιξε πέρυσι στους Σανς και τους Λέικερς, ενώ σε 18 σεζόν καριέρας έχει μέσους όρους 8.4 πόντων από 59.7% στο δίποντο και 64.5% στις βολές μαζί με 9.2 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ ανά 27.7 λεπτά συμμετοχής σε 1134 αγώνες κανονικών περιόδων. Ο Τσάντλερ θα έχει φυσικά τον ρόλο του backup ψηλού πίσω από τον Κλιντ Καπέλα, με την ομάδα να γεμίζει σιγά σιγά τον πάγκο της και να έχει ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ