Ένα VIDEO που κυκλοφορεί δείχνει τους φίλους των Νικς αρχικά να πανηγυρίζουν όταν είδαν ότι οι Λέικερς επιλέγουν στο Νο4 και ακολούθως να απογοητεύονται επειδή η ομάδα τους θα επιλέξει στο Νο3 και όχι στο Νο1.

Το φετινό Draft Lottery δημιούργησε πολλά συναισθήματα στον κόσμο, με τους Πέλικανς να στέκονται τυχεροί και να επιλέγουν στο Νο1 του ΝΒΑ Draft 2019. Δεδομένου ότι όλες οι ομάδες ήθελαν το Νο1 για να επιλέξουν τον Ζάιον Γουίλιαμσον, η απογοήτευση ήταν διάχυτη σε όλους. Περισσότερο από κάθε άλλους ωστόσο δυσαρεστήθηκαν οι φίλαθλοι των Νικς.

ADVERTISING

Οι Νεοϋορκέζοι είχαν μαζί με τους Καβαλίερς και τους Σανς τις υψηλότερες πιθανότητες να καταλήξουν με το Νο1 στα χέρια τους (14%), ωστόσο βρέθηκαν στο Νο3. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στους φίλους της ομάδας, με ένα VIDEO που κυκλοφόρησε να το δείχνει αυτό με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Σε αυτό το VIDEO, το οποίο έχει τραβηχθεί σε ένα μπαρ της Νέας Υόρκης, φαίνονται οι φίλαθλοι των Νικς να παρακολουθούν την διαδικασία. Και ενώ αρχικά πανηγυρίζουν στο άκουσμα ότι στο Νο4 επιλέγουν οι Λέικερς, ακολούθως... προσγειώθηκαν, αφού αμέσως μετά άκουσαν ότι η ομάδα τους θα επιλέξει στο Νο3.

ADVERTISING

Δείτε το VIDEO: