NBA

Νιου Γιορκ Νικς: Στα υπ' όψιν ο Φακούντο Καμπάσο

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Νιου Γιορκ Νικς είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Φακούντο Καμπάσο, δεν πρόκειται όμως να κινηθούν πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο στο NBA Draft.

Ο Φακούντο Καμπάσο έχει ξεκινήσει την προετοιμασία με τη Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παραμένει όμως σαφές πως το πιθανότερο σενάριο είναι να μην φορέσει τη φανέλα της σε επίσημο παιχνίδι. Τουλάχιστον όχι σε Liga Endesa και EuroLeague (το Super Copa Endesa θα γίνει στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, οπότε μπορεί να παίξει), αφού το μυαλό του βρίσκεται στο ΝΒΑ.

Μετά από τρεις γεμάτες σεζόν με τη φανέλα της "Βασίλισσας", ο 29χρονος πόιντ γκαρντ έχει πάρει την απόφαση να δοκιμάσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, πλην όμως θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο για να μάθει πού θα παίξει το 2020/21. Η Μινεσότα και το Ντάλας είναι οι δύο ομάδες που έχουν δείξει πιο έντονο ενδιαφέρον για εκείνον, με τους Νιου Γιορκ Νικς να εξετάζουν επίσης την περίπτωσή του.

Όχι βέβαια με τόσο έντονο τρόπο όσο οι άλλες δύο, δεδομένου ότι έχουν άλλες προτεραιότητες. Όπως αναφέρει η New York Post, το front office της ομάδας έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία στο scouting, αλλά δεν έχει προκρίνει ακόμη την περίπτωσή του επειδή περιμένει να δει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του NBA Draft.

Οι Νιου Γιορκ Νικς θα επιλέξουν στο Νο8 και στο Νο27 στον α' γύρο, έχοντας εστιάσει σε αυτό. Το αποτέλεσμα των επιλογών τους θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις στην offseason, συμπεριλαμβανομένων των πιθανοτήτων να καταθέσουν πρόταση στον Φακούντο Καμπάσο. Μέχρι τότε βέβαια, κι ο ίδιος ο 29χρονος πόιντ γκαρντ ευελπιστεί να έχει βρει συμβιβαστική λύση με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με την καταβολή του τεράστιου buy out που απαιτείται για την αποχώρησή του από το WiZink Center.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ