NBA

Ντιτρόιτ Πίστονς: Δίνουν την ευκαιρία στον Τζο Τζόνσον

Houston Rockets guard Joe Johnson during the first quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings, Wednesday, April 11, 2018, in Sacramento, Calif. The Kings won 96-83. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Houston Rockets guard Joe Johnson during the first quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings, Wednesday, April 11, 2018, in Sacramento, Calif. The Kings won 96-83. (AP Photo/Rich Pedroncelli) AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο Τζο Τζόνσον έδειξε στο "BIG 3" ότι... το έχει ακόμη, με τους Ντιτρόιτ Πίστονς να παίρνουν τη μεγάλη απόφαση προκειμένου να του δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Ο Μάικλ Μπίσλι θα την "πληρώσει"!

Όσοι είδαν τον Τζο Τζόνσον να παίζει το φετινό καλοκαίρι στο "BIG 3" συνειδητοποίησαν πως δεν είναι -τόσο- ξοφλημένος. Ο 38χρονος γκαρντ έδειξε σε εξαιρετική σωματική κατάσταση, το περιφερειακό σουτ παραμένει το μεγάλο του "όπλο" και κάπως έτσι, ξεκίνησε η συζήτηση για το αν έχει θέση στο ΝΒΑ.

Μία κουβέντα που "φούντωσε" τις τελευταίες ώρες, μετά την αποκάλυψη της είδησης πως οι Ντιτρόιτ Πίστονς είναι έτοιμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο. Ο Τζεφ Γκούντμαν ήταν αυτός που ενημέρωσε όλο τον πλανήτη για την επικείμενη κίνηση των "Πιστονιών" που αναμένεται -αντί αυτού- να αποχαιρετήσουν τον Μάικλ Μπίσλι.

Ο Τζο Τζόνσον έμεινε εκτός δράσης την περσινή αγωνιστική περίοδο, από την στιγμή που δεν πήρε την ευκαιρία από κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Το 2001 εισήχθη στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, όντας το Νο10 του Draft εκείνης της χρονιάς από τους Μπόστον Σέλτικς. Το όνομά του βέβαια δεν το έφτιαξε στο Boston Garden, αλλά -τέσσερα χρόνια αργότερα- με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς, στους οποίους αγωνίστηκε από το 2005 έως το 2012, οπότε κι άρχισε... η πτώση.

Σε 1.276 αγώνες στο ΝΒΑ μετράει 16 πόντους (με 37.1% στο τρίποντο), 4 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ κατά μέσο όρο.

AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ