NBA

Ντουράντ: "Οι Νικς δεν είναι... κουλ, οι νέοι δεν τους θυμούνται να είναι ποτέ καλοί"!

Ντουράντ: "Οι Νικς δεν είναι... κουλ, οι νέοι δεν τους θυμούνται να είναι ποτέ καλοί"!
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Κέβιν Ντουράντ δήλωσε ότι πριν υπογράψει στους Νετς δεν σκέφτηκε ποτέ σοβαρά να συμφωνήσει με τους Νικς, αφού οι Νεοϋορκέζοι δεν είναι... κουλ πια, αφού έχουν χρόνια να βρεθούν στο προσκήνιο.

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε κάτι να πει στους Νικς και δεν το έκανε καν διακριτικά: Καλό το παρελθόν, αλλά ο κόσμος έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που οι Νικς έκαναν κάτι σημαντικό, για αυτό και κανένας σταρ δεν θέλει να πάει σε αυτούς!

Ο σταρ των Νετς παραχώρησε συνέντευξη σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης και όταν η κουβέντα πήγε στο γιατί προτίμησε τους Νετς από τους Νικς... απασφάλισε.

" Σαφώς και σκέφτηκα τους Νικς, αλλά ήταν μόνο σκέψη. Δεν έκανα μεγαλύτερη ανάλυση όμως στους Νικς" δήλωσε αρχικά ο Ντουράντ, προσθέτοντας στην συνέχεια: " Νομίζω ότι πολλοί φίλαθλοι βλέπουν τους Νικς σαν ένα μεγάλο οργανισμό, αλλά οι νεότεροι παίκτες δεν θυμούνται τους Νικς να είναι καλοί. Εγώ έχω παρακολουθήσει τους Νικς να φτάνουν μέχρι τους Τελικούς (σ.σ τελευταία φορά αυτό έγινε το 1999), αλλά τα παιδιά που ήρθαν μετά από μένα δεν το έχουν ζήσει αυτό.

Όλον αυτό τον οργανισμό των Νικς, το "μπραντ", δεν είναι τόσο κουλ όσο αυτό των Γουόριορς, των Λέικερς ή των Νετς αυτή την περίοδο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οι Νικς δεν είναι κουλ αυτή την περίοδο".

Το αν ο Ντουράντ έχει δίκιο ή όχι σχετικά με το πώς βλέπουν τους Νικς οι νεαροί παίκτες είναι κάτι σχετικό. Το γεγονός πάντως ότι ένας σταρ του ΝΒΑ λέει κάτι τέτοιο, σίγουρα είναι ένα αντικείμενο προβληματισμού για τους Νικς.

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ