NBA

Ντουράντ: Στη Νέα Υόρκη για μαγνητική

Golden State Warriors' Stephen Curry, left, and Kevin Durant during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards Wednesday, Oct. 24, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο λαβωμένο του δεξί πόδι.

Ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να μεταβεί στη Νέα Υόρκη προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο δεξί του πόδι. Ο All Star φόργουορντ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του Game 5 των τελικών με τους Ράπτορς , με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι έχει υποστεί ζημιά στον αχίλλειο τένοντα , αναμένεται σύντομα να έχει τα αποτελέσματα στα χέρια του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή του Ντουράντ να μεταβεί στη Νέα Υόρκη δεν είναι ασυνήθιστη κι ας έχει κάθε ομάδα το δικό της ιατρικό επιτελείο. Αρκετά συχνά οι σταρ του ΝΒΑ επιλέγουν να υποβληθούν σε εξετάσεις σε άλλες πόλεις - και ειδικά στη Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες - όπου υπάρχουν γιατροί της εμπιστοσύνης τους.

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ