NBA

Ντρέιμοντ Γκριν: "Ο Γιάννης έκανε καλύτερη σεζόν από τον ΛεΜπρον"

Ντρέιμοντ Γκριν: "Ο Γιάννης έκανε καλύτερη σεζόν από τον ΛεΜπρον"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Σακίλ Ο'Νιλ σχολίασαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του MVP, με τον πρώτο να τάσσεται υπέρ του Greek Freak, βάζοντας όμως μια υποσημείωση.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας για τον MVP της σεζόν στο ΝΒΑ αποτέλεσε μια καλή αφορμή προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση αναφορικά με το αν ο ΛεΜπρον Τζέιμς άξιζε να κερδίσει τη συγκεκριμένη ατομική διάκριση αντί του Γιάννη Αντετοκούνμπο. O Greek Freak πήρε 86 πρώτες ψήφους από τους δημοσιογράφους/αναλυτές που ψήφισαν, γεγονός μάλιστα που προκάλεσε εκνευρισμό στον "Βασιλιά" όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε μετά το Game 2 με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Στο πλατό του TNT αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα που βγήκαν στη δημοσιότητα, με τον Σακίλ Ο'Νιλ να εξηγεί πως το ρεκόρ των ομάδων δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ψηφοφορία, την ίδια ώρα που ο Ντρέιμοντ Γκριν τάχθηκε υπέρ της νίκης του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Άφησε όμως μια υποσημείωση αναφορικά με την σύγκριση που γίνεται με τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τις ατάκες του Σακίλ Ο'Νιλ, ο οποίος εξήγησε πως " το βραβείο του MVP αφορά έναν, είναι στον ενικό. Δεν στέκομαι στην ομαδική δουλειά και όλα αυτά. Ο Ντρέιμοντ είπε νωρίτερα πως ο κόσμος το ξέρει αυτό, ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αν λοιπόν είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, γίνεται να μην είσαι ο MVP; Μην μου λέτε για το ρεκόρ της κάθε ομάδας και τέτοια πράγματα. Είμαι της άποψης πως αν είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, κερδίζεις πάντα το NBA. Τελεία και παύλα".

Για να απαντήσει αμέσως ο Ντρέιμοντ Γκριν πως " αν είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι έκανες την καλύτερη σεζόν απ' όλους. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε καλύτερη σεζόν από τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Αν έπρεπε όμως να χτίσεις μια ομάδα για να κατακτήσει ένα δαχτυλίδι, παίρνεις τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Κάτι που δείχνει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Το ότι δεν έπαιξε συνολικά καλύτερα από τον Γιάννη, το οποίο βέβαια είναι συζητήσιμο, δεν σημαίνει κάτι. Σκέφτομαι όμως πως αν παίζεις το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας σου και οδηγείς την ομάδα σου σε πολλές νίκες, πώς γίνεται να μην είσαι ο MVP;".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ