NBA

ΝΒΑ: Δεν θα παίξει στη Disney World ο Ολαντίπο

Indiana Pacers' Victor Oladipo (4) in action during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Wednesday, Jan. 29, 2020, in Indianapolis. Indiana won 115-106 in overtime. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Victor Oladipo (4) in action during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Wednesday, Jan. 29, 2020, in Indianapolis. Indiana won 115-106 in overtime. (AP Photo/Darron Cummings) AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Ο Βίκτορ Ολαντίπο ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει την αποστολή της Ιντιάνα στη Disney World, δεν πρόκειται όμως να αγωνιστεί στο φινάλε της σεζόν στο ΝΒΑ.

Οι Ιντιάνα Πέισερς θα παραταχθούν με μία σημαντική απουσία στο φινάλε της σεζόν στο ΝΒΑ. Ο Βίκτορ Ολαντίπο ενημέρωσε με κάθε επισημότητα για την απόφασή του να μην αγωνιστεί στη Disney World, υπό τον φόβο του νέου τραυματισμού στο γόνατο. Έπειτα από απουσία ενός έτους, ξαναπάτησε παρκέ τον Ιανουάριο, μετά από τόσο μεγάλη αποχή (λόγω του κορονοϊού) όμως, έκανε δεύτερες σκέψεις και προτίμησε να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο με φόντο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

" Στο τέλος της ημέρας, χρειάζεται χρόνος για να γιατρευτεί το σώμα σου. Πέρασε πολύς καιρός που μείναμε εκτός δράσης και είμαι πιο ευάλωτος -από άλλους- σε τραυματισμό. Επομένως, κοιτώντας το πώς τραυματίστηκα προηγουμένως και το γεγονός πως από πριν δεν ήμουν στο 100% της ετοιμότητάς μου, προτίμησα αυτή τη λύση" ανέφερε χαρακτηριστικά ο 28χρονος γκαρντ της Ιντιάνα για το θέμα.

Θυμίζουμε πως ο Βίκτορ Ολαντίπο έμεινε ένα χρόνο εκτός δράσης λόγω προβλήματος στο γόνατο, επέστρεψε τον Ιανουάριο και πρόλαβε να αγωνιστεί σε δεκατρείς (13) αναμετρήσεις το 2019/20 πριν έρθει η διακοπή λόγω του κορονοϊού. Σε αυτό το (μικρό) χρονικό διάστημα είχε 13.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα, δείχνοντας σαφώς επηρεασμένος από τη μακρά αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους.

AP Photo/Darron Cummings

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ