NBA

ΝΒΑ Draft: Στους Πέλικανς το Νο1

ΝΒΑ Draft: Στους Πέλικανς το Νο1
AP Photo/Sean Rayford AP PHOTO/SEAN RAYFORD

To Draft Lottery ολοκληρώθηκε με το Νο1 να καταλήγει στους Πέλικανς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον Ζάιον Γουίλιαμσον. Οι Νιου Όρλεανς είχαν μόλις 6% πιθανότητες να επιλέξουν πρώτοι!

Οι Πέλικανς ήταν οι μεγάλοι τυχεροί της Draft Lottery. Κόντρα στις πιθανότητες, οι Νιου Όρλεανς θα επιλέξουν στο Νο1 και θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν τον Ζάιον Γουίλιαμσον!

Οι Πέλικανς είχαν μόλις 6% πιθανότητες να επιλέξουν πρώτοι, ωστόσο η τύχη ήταν με το μέρος τους! Την ίδια στιγμή, οι άτυχοι της βραδιάς ήταν οι Σανς, αφού αν και είχαν 14% πιθανότητες να επιλέξουν πρώτοι, έπεσαν στο Νο6!

Γενικώς πάντως ήταν μία βραδιά που δεν... πήγε καλά στις ομάδες που είχαν το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Νικς - που μαζί με τους Καβαλίερς και τους Σανς είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να επιλέξουν στο Νο1 - έπεσαν στο Νο3 και οι Καβαλίερς έπεσαν στο Νο5. Στους ευνοημένους της βραδιάς, έστω και όχι στον βαθμό που θα επιθυμούσαν, ήταν και οι Λέικερς, αφού αν και είχαν το 11ο χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ θα επιλέξουν στο Νο4.

Αναλυτικά οι πρώτες 14 επιλογές του φετινού ΝΒΑ Draft:

1. Νιου Όρλεανς Πέλικανς

2. Μέμφις Γκρίζλις

3. Νιου Γιορκ Νικς

4. Λ.Α Λέικερς

5. Κλίβελαντ Καβαλίερς

6. Φοίνιξ Σανς

7. Σικάγο Μπουλς

8. Ατλάντα Χοκς

9. Γουάσινγκτον Γουίζαρντς

10. Ατλάντα Χοκς*

11. Μινεσότα Τίμπεργουλβς

12. Σάρλοτ Χόρνετς

13. Μαϊάμι Χιτ

14. Μπόστον Σέλτικς**

* Το Πικ κανονικά ανήκε στους Μάβερικς, αλλά παραχωρήθηκε στους Χοκς στο πλαίσιο της περσινής ανταλλαγής ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Τρε Γιανγκ.

** Το πικ κανονικά ανήκε στους Κινγκς

AP Photo/Sean Rayford

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ