NBA

ΝΒΑ: Με Μοράντ και Γουίλιαμσον η κορυφαία πεντάδα των ρούκι της σεζόν 2019/20

ΝΒΑ: Με Μοράντ και Γουίλιαμσον η κορυφαία πεντάδα των ρούκι της σεζόν 2019/20
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Τα ονόματα των Ζα Μοράντ και Ζάιον Γουίλιαμσον ξεχώρισαν στην ανακοίνωση των δύο κορυφαίων πεντάδων των ρούκι για την σεζόν 2019/20 του ΝΒΑ.

Ο Ζα Μοράντ (Γκρίζλις) και ο Ζάιον Γουίλιαμσον (Πέλικανς) συνυπάρχουν στην κορυφαία πεντάδα των ρούκι. Αυτό γνωστοποίησε το ΝΒΑ, που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που έγινε με την συμμετοχή 100 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο.

Ο Μοράντ ( που αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς) και ο Γουίλιαμσον, έχουν ακόμα μαζ΄τους στην καλύτερη πεντάδα τους Κέντρικ Ναν (Χιτ), Έρικ Πασκάλ (Γουόριορς) και Μπράντον Κλαρκ (Γκρίζλις), σε μία σεζόν που γενικά με εξαίρεση τους δύο πρώτους η κλάση του 2019 θεωρείται μία από τις πλέον αδύναμες των τελευταίων ετών.

Στην δεύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν οι Τάιλερ Χίρο (Χιτ), Τέρενς Ντέιβις (Ράπτορς), Κόμπι Γουάιτ (Μπουλς), Πι Τζέι Γουάσινγκτον (Χόρνετς) και Ρούι Χατσιμούρα (Γουίζαρντς).

Μετά και την ανάδειξη των δύο κορυφαίων πεντάδων των ρούκι, μένουν δύο ανακοινώσεις για το ΝΒΑ: Αυτή των τριών καλύτερων πεντάδων της σεζόν και του MVP της κανονικής περιόδου.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ