NBA

ΝΒΑ: Οι ομάδες που αποκλείστηκαν ζητούν να τους επιτραπούν ομαδικές προπονήσεις

ΝΒΑ: Οι ομάδες που αποκλείστηκαν ζητούν να τους επιτραπούν ομαδικές προπονήσεις
AP Photo/Kyle Phillips AP PHOTO/KYLE PHILLIPS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι ομάδες που δεν θα αγωνιστούν στο υπόλοιπο της σεζόν ζήτησαν να τους δοθεί άδεια για ομαδικές προπονήσεις και ίσως και κοινές προπονήσεις.

Η σεζόν 2019/20 του ΝΒΑ θα επανεκκινήσει και επίσημα στις 31 Ιουλίου με τη συμμετοχή 22 ομάδων. Υπάρχουν όμως άλλες 8 ομάδες που θα πρέπει να βρουν τρόπο να μείνουν ενεργές. Για αυτό και ζήτησαν να βρεθεί τρόπος για αυτό.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, οι ομάδες που δεν θα βρεθούν στο Ορλάντο θέλουν να εξασφαλίσουν ότι θα διατηρήσουν επαφή με τους παίκτες τους και - κυρίως - ότι θα μπορέσουν να δουλέψουν αρκετά ώστε να συνεχίσουν να βελτιώνονται. " Εννέα μήνες χωρίς μπάσκετ είναι πάρα πολύς καιρός" δήλωσε στο ESPN ο ιδιοκτήτης των Χοκς, Τόνι Ρέσλερ, τονίζοντας ότι αυτή η μεγάλη διακοπή θα στοιχίσει στις ομάδες.

Σύμφωνα με το ESPN έχουν πέσει αρκετές προτάσεις στο τραπέζι. Από το να υπάρξουν εθελοντικές και υποχρεώτικές προπονήσεις τον Ιούλιο, μέχρι να υπάρχουν μίνι καμπ, κοινές προπονήσεις (οι Πίστονς με τους Καβαλίερς ήδη έχουν πει ότι θα ήθελαν να προπονηθούν μαζί) και κάποια φιλικά των ομάδων τα οποία θα καλυφθούν τηλεοπτικά. Παράλληλα, έχει προταθεί ακόμα οι ομάδες που δεν θα αγωνιστούν στην τελική φάση να ξεκινήσουν 7-10 ημέρες νωρίτερα την προετοιμασία τους για την σεζόν 2020/21.

Υπενθυμίζεται ότι οι 8 ομάδες που έχουν μείνει εκτός συνέχεια είναι οι Χοκς, οι Χόρνετς, οι Μπουλς, οι Καβαλίερς, οι Πίστονς και οι Νικς από την Ανατολή και οι Γουλβς με τους Γουόριορς στην Δύση.

AP Photo/Kyle Phillips

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ