NBA

ΝΒΑ: Περιζήτητος το καλοκαίρι ο Λάρκιν

Anadolu Efes' Shane Larkin reacts during their Euroleague basketball match against Red Star in Belgrade, Serbia, Friday, Jan. 31, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Anadolu Efes' Shane Larkin reacts during their Euroleague basketball match against Red Star in Belgrade, Serbia, Friday, Jan. 31, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Σέιν Λάρκιν έχει κάνει θραύση την τελευταία διετία στην EuroLeague, γεγονός που τον έχει επαναφέρει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του ΝΒΑ, σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο.

Ο Σέιν Λάρκιν ήταν ο βασικός υποψήφιος για το MVP της φετινής σεζόν στην EuroLeague, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις (με αποκορύφωμα την 49άρα επί της Μπάγερν Μονάχου). Εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε ηγέτη της Αναντολού Εφές την τελευταία διετία, με την εικόνα που παρουσιάζει στην Ευρώπη να τον επαναφέρει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του ΝΒΑ εν όψει του φετινού καλοκαιριού.

Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον με tweet του ο Κιθ Σμιθ, ο οποίος εξήγησε πως " όποτε κι αν ξεκινήσει η offseason του ΝΒΑ, ένας παίκτης για τον οποίο αναμένεται να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον είξναι ο Σέιν Λάρκιν. Είχε μια εντυπωσιακή σεζόν με την Αναντολού Εφές στην Τουρκία φέτος, κι έχει opt-out για το ΝΒΑ. Πολλές ομάδες βλέπουν τον Λάρκιν ως έναν καλό βασικό ή σημαντικό για το ροτέισον παίκτη".

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν, πριν αυτή διακοπεί λόγω του κορονοϊού, ο Σέιν Λάρκιν είχε 22.2 πόντους (με 50.9% στα τρίποντα), 3.1 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 2.2 λάθη ανά 29'56'' συμμετοχής.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ