NBA

Ο ελληνικός αθλητισμός συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο ελληνικός αθλητισμός συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
(AP PHOTO/MICHAEL DWYER)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία με το βραβείο του MVP στο ΝΒΑ και ο ελληνικός αθλητισμός στέλνει συγχαρητήρια στον διεθνή φόργουορντ για τη συγκεκριμένη διάκριση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε αυτό που το καλοκαίρι του 2013 για πολλούς έμοιαζε ως ένα μακρινό όνειρο. Αναδείχθηκε MVP στο ΝΒΑ, φτάνοντας σε μία σπουδαία διάκριση, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε με ένα μοναδικό επίτευγμα.

Ο Αντετοκούνμπο έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και δέχθηκε συγχαρητήρια από συλλόγους και ομοσπονδίες, όπως μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

Η ΕΟΚ έγραψε: " Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του NBA!"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: " Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για τον Γιάννη. Και είναι ακόμα η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται για σένα Γιάννη Αντετοκούνμπο"

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: " Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτυχε της ύψιστης διάκρισης για έναν παίκτη του ΝΒΑ, αφού αναδείχτηκε σήμερα MVP της σεζόν που πέρασε, κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς τους Έλληνες για το νέο του κατόρθωμα.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ.Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τον διεθνή μας φόργουορντ για την επιτυχία του και του εύχονται ακόμη περισσότερες στη συνέχεια της καριέρας του".

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: " Συγχαρητήρια Γιάννη! Για ακόμα μία φορά μας έκανες όλους τους Έλληνες πολύ υπερήφανους με την ανάδειξη σου ως MVP για το 2018-19 στο NBA!".

TO POST ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

ΤΟ POST ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΤΟ POST ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ:

Ο Κόροιβος έγραψε στα Social Media: " Πριν από 6 χρόνια αγωνιζόταν στο παρκέ της Ήλιδας, με την ομάδα του τον Φιλαθλητικό, κόντρα στον Κόροιβο.

Σήμερα είναι ο κορυφαίος αθλητής μπάσκετ του κόσμου για την φετινή χρονιά! Μπράβο Γιάννη! Είμαστε υπερήφανοι!"

TO POST ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

ΤΟ POST ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

TO POST ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΕΚ:

ΤΟ POST ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Η ανακοίνωση του Προμηθέα: " Ο Προμηθέας Πάτρας θέλει να συγχαρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξη του σε MVP για την αγωνιστική περίοδο 2018/19, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική σεζόν που έκανε με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης είναι ένας σπουδαίος αθλητής, με κορυφαίο ήθος, ο οποίος συνεχίζει να γράφει ιστορία. Δουλεύει σκληρά για να πετύχει τα όνειρα του, χωρίς να ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε.

Γιάννη σ’ ευχαριστούμε για την υπερηφάνεια και τη συγκίνηση που μας έκανες να νιώσουμε!

Είσαι το λαμπρότερο παράδειγμα για όλους τους νέους αθλητές.

Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία σου και τα κατορθώματα σου"

TO POST ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ:

Η ομάδα στην οποία έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν πάει στο NBA, ο Φιλαθλητικός, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: " H οικογένεια της Ένωσης Φιλαθλητικού ΑΘλητικού Ομίλου Ζωγράφου, αισθάνεται υπερήφανη για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP του πρωταθλήματος ΝΒΑ. Γιάννη το ταβάνι σου δεν εxει όρια".

" Δεν υπάρχουν λόγια.... Μόνο MVP. Ο καλύτερος παίκτης του κόσμο. Είμαι περήφανος για σένα. Μείνε ταπεινός και συνέχισε να δουλεύεις με αυτόν τον τρόπο", έγραψε στο Instagram ο Γιώργος Πρίντεζης.

Το μήνυμα του ΠΣΑΠ: " Για να φτάσεις στην κορυφή δεν χρειάζεται μόνο σκληρή δουλειά, αλλά και στοιχεία όπως η πίστη, η υπομονή και η θέληση.... Το... ταξίδι σου αποτελεί έμπνευση και οδηγό... Giannis Antetokounmpo".

Η ανακοίνωση του ΑΟ Τρίτων: "Μόνο περηφάνια για σένα Γιάννη μας!

Σε περιμένουμε το Σάββατο στο σπίτι σου, στα Σεπόλια, να σε υποδεχτούμε όπως αρμόζει στον καλύτερο του κόσμου!"

Πώς υποδέχθηκαν τα νέα τα ελληνικά κανάλια:

(AP Photo/Michael Dwyer)











TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ