ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Φουλτζ έκανε... προσποίηση σε βολή!

Ο Φουλτζ έκανε... προσποίηση σε βολή!
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Μαρκέλ Φουλτζ εκτέλεσε την πιο... παράξενη βολή της χρονιάς κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του αγώνα των 76ερς στο Μαϊάμι (VIDEO).

Μέχρι το Draft του 2017 όλα πήγαιναν καλά στην καριέρα του Μαρκέλ Φουλτζ. Έκτοτε, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο για τον γκαρντ των 76ερς, ο οποίος έγινε πάλι viral σήμερα στο ΝΒΑ για μία άστοχη ελεύθερη βολή που είχε στην εκτός έδρας νίκη της Φιλαντέλφια με το Μαϊάμι . Όχι, δεν έκανε ερ-μπολ, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι. Προσποίηση έκανε...

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ο Φουλτζ εκτέλεσε μία βολή σε δεύτερο χρόνο, ξεγελώντας όλους τους παίκτες που διεκδικούσαν το ριμπάουντ, καθώς μπήκαν όλοι στην ρακέτα πριν η μπάλα φύγει από τα χέρια του παίκτη των Σίξερς. Όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά το τέλος του αγώνα ο Φουλτζ υποστήριξε ότι η μπάλα του γλίστρησε από τα χέρια, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει στο video.

Ο νεαρός γκαρντ (που έχει διακόψει τελευταία κάθε επαφή με τον προπονητή του για τα σουτ) τελείωσε το παιχνίδι με 5 πόντους με 2/8 σουτ και 1/3 βολές σε 28 λεπτά, ρίχνοντας ακόμα περισσότερα τους μέσους όρους του. Ο Φουλτζ έχει φέτος 9,3 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά αγώνα, με ποσοστά 42,2% στα σουτ, 30,8% στα τρίποντα και 60,0% στις βολές.

Δείτε την βολή που εκτέλεσε ο Μαρκέλ Φουλτζ στο χθεσινό ματς:


Photo credits: AP Photo/Matt Slocum
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ