NBA

Ο Γκομπέρ αποκάλεσε σε άπταιστα ελληνικά "μ...κα" τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Γκομπέρ αποκάλεσε σε άπταιστα ελληνικά "μ...κα" τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Ρούντι Γκομπέρ δήλωσε πως θεωρεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της σεζόν, προσθέτοντας ότι προκειμένου να μπει στο μυαλό του "Greek Freak" έμαθε την πιο γνωστή ελληνική βρισιά, αλλά... χωρίς αποτέλεσμα!

Ο Ρούντι Γκομπέρ μυήθηκε και αυτός στην ελληνική γλώσσα για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έστω και αν η πρώτη λέξη που έμαθε δεν είναι ευγενική, αφού πρόκειται για την πιο γνωστή ελληνική βρισιά!

Ο σέντερ των Τζαζ παραχώρησε συνέντευξη όπου κλήθηκε κάποια στιγμή να πει ποιον θεωρεί τον MVP της σεζόν, ξεκαθαρίζοντας τότε πως " αν είχα ψήφο θα την έδινα στον Γιάννη επειδή παίζει περισσότερη άμυνα". Η πραγματική αποκάλυψη βέβαια ήρθε λίγο αργότερα.

Με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν γενικά μιλάει στο παρκέ στους αντιπάλους του και αν προσπαθεί να μπει στο μυαλό του Γιάννη, ο Γάλλος είπε πως έμαθε μερικές κακές ελληνικές λέξεις. Και όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιες λέξεις, η πρώτη που είπε δεν ήταν άλλη από το.. "μ...κα"! Η δεύτερη πάντως ήταν σαφώς πιο ευγενική, την οποία χρησιμοποιούσε όποτε σούταρε βολές ο Γιάννης: "Έξω"!

Κλείνοντας, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Γκομπέρ αν ο Γιάννης αναρωτήθηκε γιατί του μιλάει ελληνικά, ο Γάλλος είπε: " Την πρώτη φορά μου έριξε ένα βλέμμα. Γενικά, δεν έπιασε όμως"!

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ