NBA

Ο Ιγκουοντάλα πήγε κολέγιο για να γίνει μαθηματικός

Ο Ιγκουοντάλα πήγε κολέγιο για να γίνει μαθηματικός
AP Photo/Ted S. Warren AP PHOTO/TED S. WARREN

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα δήλωσε σε συνέντευξή του στο NBC ότι δεν πήγε κολέγιο για να παίξει κάποια μέρα στο ΝΒΑ, αλλά για να γινει μαθηματικός.

Έπειτα από 15 χρόνια στο ΝΒΑ , τρία πρωταθλήματα με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και ένα βραβείο MVP σε Τελικούς, ο Άντρε Ιγκουοντάλα αποκάλυψε κάτι που ουδείς γνώριζε μέχρι σήμερα. Όταν πήγε στο κολέγιο της Αριζόνα, δεν είχε κατά νου τίποτε απ' όλα αυτά. Ο στόχος του ήταν να γίνει καθηγητής. Μαθηματικός.

" Προέρχομαι από μία μικρή πόλη και κανείς δεν γνώριζε ποιος ήμουν τότε", είπε ο 35χρονος, πια, Ιγκουοντάλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBC. " Τότε πίστευα ότι θα πήγαινα κολέγιο για να γίνω στο μέλλον μαθηματικός. Ακόμα θυμάμαι να κάνω πλάκα γι αυτό στις προπονήσεις και ο κόουτς να μου λέει: «το ξέρεις ότι υπάρχουν εδώ σκάουτ του ΝΒΑ; Ποιον νομίζεις ότι ήρθαν να δουν;»".

Ο "Ιγκι" προφανώς το κατάλαβε όσο ήταν ακόμα νωρίς. Επιλέχθηκε στο Νο. 9 του Draft από τους Φιλαντέλφια 76ερς, έκανε στις 3 Νοεμβρίου του 2004 το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ και κάπως έτσι άρχισε την μεγάλη καριέρα του...

Photo credits: AP Photo/Ted S. Warren

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ