NBA

Ο Καντέρ έγινε πρωταθλητής του WWE για... 30 δευτερόλεπτα!

Ο Καντέρ έγινε πρωταθλητής του WWE για... 30 δευτερόλεπτα!

Ο Ένες Καντέρ έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έγινε πρωταθλητής του WWE. Έστω και για 30 δευτερόλεπτα. Δείτε το VIDEO.

Ο Ένες Καντέρ συνεχίζει να κάνει... ό,τι θέλει, αλλά με την καλή έννοια. Τώρα, αφού άφησε στην άκρη τις... cheat days, έκανε πραγματικότητα ένα όνειρό του και έγινε πρωταθλητής του WWE και μάλιστα μέσα στο "Madison Square Garden" με φανέλα των Σέλτικς! Έστω και για 30 δευτερόλεπτα...

Η ιστορία έχει ς εξής. Ο Τούρκος σέντερ βρέθηκε στην αρένα των Νικς για το "Monday Night Raw", όπου και ανέβηκε στο ρινγκ για να παρουσιαστεί, με τον κόσμο των Νεοϋορκέζων να τον γιουχάρει . Τότε εμφανίστηκε στην σκηνή ο R-Truth, κάτοχος του τίτλου "24/7", με σκοπό να κατευνάσει το πλήθος, ζητώντας τους να αποθεώσουν έναν πρώην παίκτη της ομάδας. Το σόου ετοιμαζόταν να ξεκινήσει.

Με τον R-Truth να βγάζει λόγο, ο Καντέρ αποφάσισε "αιφνιδιαστικά", να τον πετάξει στο πάτωμα και με υποταγή να κατακτήσει τον τίτλο! Μόλις το έκανε, πήρε την ζώνη και αποκάλυψε ότι από μέσα φορούσε την φανέλα των Σέλτικς (!) με τον κόσμο να τον γιουχάρει έντονα! Ο R-Truth όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ξαφνικά πέταξε τον Τούρκο κάτω και πήρε πίσω τον τίτλο του, μέσα σε αποθέωση!

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ