NBA

Ο Κρις Πολ θα ήθελε να έχει το ύψος του Μαριάνοβιτς και έγινε vegan

Ο Κρις Πολ θα ήθελε να έχει το ύψος του Μαριάνοβιτς και έγινε vegan
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Απολαυστικός ο Κρις Πολ, δήλωσε ότι θα ήθελε να έχει το ύψος του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ενώ αποκάλυψε πως εδώ και μερικούς μήνες έγινε vegan.

Ο Κρις Πολ βρίσκει πάντα τον τρόπο να εκπλήξει τον κόσμο. Το τελευταίο πράγμα που έκανε ήταν να φωτογραφηθεί γυμνός για το περιοδικό του ESPN, μιλώντας για πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, ενίοτε με χιουμοριστικό τρόπο.

Αυτό που τράβηξε πρώτα το ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι αποκάλυψε πως στα 34 του χρόνια έγινε vegan! " Ήθελα να το δοκιμάσω. Κάθε αθλητής ψάχνει τρόπο για να κερδίσει πλεονέκτημα και ήθελα να δω πόσο θα επηρεάσει την απόδοσή μου. Ακόμα βέβαια βρισκόμαστε στην offseason". Λίγο νωρίτερα πρόσθεσε πάντως ότι δεν ήταν πάντα τόσο προσεκτικός στην διατροφή του:

" Όταν ήμουν ρούκι έτρωγα μπέργκερ και πατάτες κάθε μέρα, ενώ το βράδυ παίρναμε πίτσα. Αυτό ήξερα μόνο να κάνω με τον αδελφό μου, αφού μέναμε για πρώτη φορά μόνοι μας. Τώρα όμως όλα έχουν αλλάξει, αφού ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που κάνω κάθε μέρα είναι τι βάζω στο σώμα μου".

Η δήλωση βέβαια που τράβηξε το ενδιαφέρον όλων ήταν ότι θα ήθελε να έχει το ύψος του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (2.21 μέτρα): " Θέλω το ύψος του. Αν είχα το ύψος του Μπόμπαν θα είχε τελειώσει για όλους. Δεν θα παίζαμε καν τα παιχνίδια".

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ