Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ κλήθηκε να κατατάξει τους 3 καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αφήνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην 3η θέση, ενώ έχρισε MVP τον ΛεΜπρόν.

H σεζόν παρμαμένει σε... παύση, οι παίκτες ψάχνουν τρόπο να γεμίσουν τη μέρα τους και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ γέμισε την δική του παραχωρώντας συνέντευξη μέσω μίας πλατφόρμας. Και δεν είχε πρόβλημα να πει την άποψή του.

ADVERTISING

Γνωστός για την τάση του να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται (διατηρεί εξάλλου και δική του εκπομπή), ο ΜακΚόλουμ, κλήθηκε κάποια στιγμή να πει ποιοι θεωρεί ότι είναι οι τρεις καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Αφού κόμπιασε λοιπόν λίγο στην αρχη, στην συνέχεια είπε:

"Ξέρω τους παίκτες, αλλά σκέφτομαι την σειρά. Ο Ντουράντ είναι τραυματίας, οπότε δεν τον βάζω στην κουβέντα. Θα πάω λοιπόν με τον ΛεΜπρόν και μετά τον Κουάι (Λέοναρντ) και τον Γιάννη".

Στην συνέχεια ο ΜακΚόλουμ εξήγησε το σκεπτικό του πριν χρίσει MVP της φετινής σεζόν τον ΛεΜπρόν: "Προφανώς ο καθένας μπορεί να παίξει με την σειρά των ονομάτων. Νομίζω ότι ο ΛεΜπρόν έχει δείξει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή. Κάνει την ομάδα καλύτερη. Αν τον βγάλει κάποιος από τους Λέικερς είδαμε τι συνέβη και πέρυσι. Έτσι το βλέπω όταν σκέφτομαι ποιος είναι ο MVP". Τότε ήταν που ο Τζέι Γουλιαμς (που του έπαιρνε συνέντευξη) τον ρώτησε αν ο ΛεΜπρόν είναι για αυτόν ο MVP της σεζόν, ο ΜακΚόλουμ κούνησε συγκαταβατικά το κεφάλι του.

ADVERTISING

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του ΜακΚόλουμ:

AP Photo/Rick Bowmer