NBA

Ο Νερς αποκάλυψε πόσο σοβαρό είναι πρόβλημα του Λάουρι

Ο Νερς αποκάλυψε πόσο σοβαρό είναι πρόβλημα του Λάουρι
AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Οι Τορόντο Ράπτορς αγωνίζονται με τον Λέοναρντ να μην είναι στο 100% και κάτι παρόμοιο ισχύει για τον Κάιλ Λάουρι, ο οποίος παίζει με πόνους στο αριστερό χέρι.

Στη διάρκεια του Game 7 με τους Σίξερς, ο Κάιλ Λάουρι είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο αριστερό χέρι. Δεν έχει χάσει κάποιο ματς απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο ο Νικ Νερς αποκάλυψε πως ο παίκτης του αγωνίζεται με σημαντικούς πόνους στους τελικούς της Ανατολής. Γεγονός που φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους Ράπτορς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και το πρόβλημα του Λέοναρντ .

"Το χέρι του Κάιλ δεν είναι καθόλου καλά. Πονάει, αλλά σκοράρει. Έπειτα ο πόνος μεγαλώνει αλλά φαίνεται πως το ελέγχει στη διάρκεια του αγώνα και κάνει αυτό που μπορεί. Προφανώς συνεχίζει να παίζει σπουδαία και κάνει πολύ καλά τις δουλειές που πρέπει. Δείχνει απίστευτη σκληράδα και θέλει να βγει στο παρκέ και να βοηθήσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται", δήλωσε ο head coach των Τορόντο Ράπτορς.

Ο 5ος τελικός της Ανατολής ανάμεσα στους Μπακς και τους Ράπτορς είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/05, 03:30).

(AP Photo/Chris Szagola)



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ