NBA

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δεν χωράει πια στους Σαν Αντόνιο Σπερς

San Antonio Spurs forward DeMar DeRozan (10) during the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies, in San Antonio, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Eric Gay)
San Antonio Spurs forward DeMar DeRozan (10) during the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies, in San Antonio, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Eric Gay) AP

Ετοιμοι να παραχωρήσουν τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν για να στηρίξουν ακόμη περισσότερο τον νεανικό κορμό τους είναι οι Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι Ορλάντο Μάτζικ ήδη ενδιαφέρθηκαν για εκείνον.

Στα 30 του χρόνια, δείχνει να έχει κάνει αρκετά βήματα προς τα πίσω. Οι αριθμοί του πέφτουν για τέταρτη σερί σεζόν και η παρουσία του στο Σαν Αντόνιο μοιάζει να οδεύει προς το τέλος της, καθώς οι Σπερς λέγεται πως τον έχουν ήδη τοποθετήσει στο trading block ώστε να στηρίξουν ακόμη περισσότερο τον νεανικό κορμό τους και να μην τον χάσουν για το απόλυτο τίποτα το καλοκαίρι του 2020. Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δεν είναι ο σούπερσταρ που απολαύσαμε στους Τορόντο Ράπτορς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κέβιν Ο' Κόνορ στο Athletic, ξέρει ότι το μέλλον του βρίσκεται μακριά από το Τέξας.

" Ενδέχεται να παραχωρηθεί πριν από το Trade Deadline, καθώς μπορεί να βγει στην αγορά ως free agent το 2020 αν πετάξει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τα 27.7 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπει η player option του. Υπήρχε σημαντική διαφορά με την ομάδα όταν συζητήθηκε η επέκταση της συνεργασίας τους, με τους Ορλάντο Μάτζικ να ψάχνουν έναν καλό σκόρερ και να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον. Δεν θα είναι έκπληξη αν ο ΝτεΡόζαν παραχωρηθεί. Αν και δεν ευθύνεται ο ίδιος, συμβολίζει πλέον τη στασιμότητα καθώς κόβει λεπτά από τους νεαρούς της ομάδας. Δεν είναι δύσκολο να αισιοδοξεί κάποιος για τους Ντεζάντε Μάρεϊ, Ντέρικ Γουάιτ, Μπριν Φορμπς, Λόνι Γουόκερ, ο ΝτεΡόζαν μοιάζει να τους μπλοκάρει και θα είναι εύκολο για τους Σπερς να τον παραχωρήσουν για να απελευθερώσουν ακόμη περισσότερα λεπτά για τους νεαρούς τους" αναφέρει ο Ο' Κόνορ.

Και κάπως έτσι, ο ΝτεΡόζαν γίνεται ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα για τους επόμενους μήνες, μέχρι το Trade Deadline του Φεβρουαρίου. Φέτος έχει 19.4 πόντους από 51% στο δίποντο (έχει 0/4 τρίποντα σε δέκα αγώνες) και 77% στις βολές, μαζί με 4.9 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ, ένα κλέψιμο και 3.3 λάθη ανά 33.2 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ