NBA

Ο Ντέρικ Ρόουζ θυμήθηκε στην αυτοβιογραφία του τον Ντέιβιντ Μπλατ

Ο Ντέρικ Ρόουζ θυμήθηκε στην αυτοβιογραφία του τον Ντέιβιντ Μπλατ
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Ένα τάιμ άουτ που πήρε ο Ντέιβιντ Μπλατ σε ένα κρίσιμο ματς των Playoffs του 2015, έγινε ο λόγος να αναφερθεί ο Ντέρικ Ρόουζ στον νυν προπονητή του Ολυμπιακού στην αυτοβιογραφία του.

Πολλά και ενδιαφέροντα γράφει ο Ντέρικ Ρόουζ στην αυτοβιογραφία του, η οποία τιτλοφορείται "I'll Show you" (θα σου δείξω, ελληνιστί) και κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες στις ΗΠΑ. Σε αυτή ο 31χρονος γκαρντ θυμήθηκε μάλιστα και τον κόουτς του Ολυμπιακού, τον Ντέιβιντ Μπλατ και συγκεκριμένα την γκάφα που έκανε κατά την διάρκεια του 4ου αγώνα της σειράς Σικάγο - Κλίβελαντ στον 2ο γύρο των Playoffs του 2015.

Με τους Μπουλς να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 84-82, ο Ρόουζ ισοφάρισε το παιχνίδι με λέι-απ 8,4'' πριν από τη λήξη και σε εκείνο το σημείο ο Ντέιβιντ Μπλατ μπήκε στο γήπεδο για να ζητήσει τάιμ άουτ. Ένα τάιμ άουτ, όμως, που το Κλίβελαντ δεν είχε. Ο Ταϊρόν Λου τράβηξε πίσω τον Μπλατ, όλοι όμως στο United Center είδαν τον προπονητή των Καβαλίερς να καλεί τάιμ άουτ. Όχι όμως και οι διαιτητές.

" Στο 4ο ματς ο προπονητής τους, ο Ντέιβιντ Μπλατ, κάλεσε τάιμ άουτ ενώ δεν είχαν. Θα έπρεπε να είναι τεχνική ποινή και το ματς θα τελείωνε. Θα ήμασταν 3-1 στις νίκες. Το είδα. Το ξέραμε από τη πρώτη στιγμή. Ο Θιμπς (Θίμποντο) μας έλεγε πάντα πόσα τάιμ άουτ είχαμε και εμείς και οι αντίπαλοι, εάν θα κάνουν φάουλ, όλες τις καταστάσεις. Ήταν πάντα ο καλύτερα προετοιμασμένος. Ο τύπος μπήκε στο γήπεδο και ζήτησε τάιμ άουτ. Μπροστά στον διαιτητή. Όλοι το ξέρουν", γράφει ο Ρόουζ.

" Και μετά ο Μπρον (ΛεΜπρόν Τζέιμς) έβαλε το σουτ. Έβαλε το γαμ.. σουτ! Θέλεις να ξεσπάσεις σε κάτι τέτοιες στιγμές. Νιώθεις ότι οι διαιτητές σε έκλεψαν", συνεχίζει ο 31χρονος άσος στην αυτοβιογραφία του.

Photo credits: AP Photo/Jim Mone

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ