NBA

Ο Ντίον Γουέιτερς τιμωρήθηκε από τους Μαϊάμι Χιτ για απίστευτο λόγο

Miami Heat guard Dion Waiters (11) reacts to a foul in the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers on Tuesday, April 9, 2019, in Miami. (AP Photo/Brynn Anderson)
Miami Heat guard Dion Waiters (11) reacts to a foul in the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers on Tuesday, April 9, 2019, in Miami. (AP Photo/Brynn Anderson) AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Ο Ντίον Γουέιτερς είπε στους Χιτ πως ήταν άρρωστος, προδόθηκε όμως από μια φωτογραφία σε σκάφος που δημοσίευσε στο Instagram. Δεμένα τα χέρια των παραγόντων της ομάδας του Μαϊάμι.

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Ντίον Γουέιτερς, ξεπερνά τη λογική. Ο 28χρονος γκαρντ τιμωρήθηκε εκ νέου από τους Χιτ και τέθηκε εκτός ομάδας μεχρι τις 23/12, θα χάσει ακόμη έξι ματς μετά από άλλες δύο ποινές που δέχθηκε νωρίτερα στη σεζόν και ουδείς μπορεί να μαντέψει τι θα φέρει για εκείνον, αλλά και για την ομάδα του Μαϊάμι η επόμενη μέρα.

Αυτή τη φορά, ο Γουέιτερς "έφαγε καμπάνα" για ακόμη πιο απίθανο λόγο από εκείνον της προηγούμενης τιμωρίας ( είχε καταναλώσει ζελεδάκια μαριχουάνας ), καθώς σύμφωνα φήμες στις ΗΠΑ οι παράγοντες των Χιτ είδαν δημοσίευσή του στο Instagram η οποία τον έδειχνε να γιορτάζει σε σκάφος ενώ εκείνος τους είχε ενημερώσει πως θα απουσιάσει από την προπόνηση εξαιτίας ίωσης!

Ο Γουέιτερς κλείδωσε το προφίλ του στο Instagram και η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν υπάρχει πλέον, με τους Χιτ να αισθάνονται ότι τα χέρια τους είναι δεμένα. Έχουν συμβόλαιο μαζί του για ακόμα δύο χρόνια και 24.75 εκατομμύρια δολάρια, ξέρουν ότι δεν με τον εκκεντρικό του χαρακτήρα δεν έχει καμία αξία στην αγορά για πιθανή ανταλλαγή και απλώς κάνουν υπομονή με την ελπίδα να αλλάξει κάτι...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ