NBA

Ο Πελίνκα αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο Κόμπι Μπράιαντ από το μοιραίο ελικόπτερο

Former Los Angeles Lakers Kobe Bryant talks with Rob Pelinka during an NBA basketball game between Los Angeles Lakers and Atlanta Hawks, Sunday, Nov. 17, 2019, in Los Angeles. The Lakers won 122-101. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Former Los Angeles Lakers Kobe Bryant talks with Rob Pelinka during an NBA basketball game between Los Angeles Lakers and Atlanta Hawks, Sunday, Nov. 17, 2019, in Los Angeles. The Lakers won 122-101. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP

Στον Ρομπ Πελίνκα, τον GM των Λέικερς, έστειλε το τελευταίο του μήνυμα ο Κόμπι Μπράιαντ λίγα λεπτά πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου του στο Καλαμπάσας.

Επί σειρά ετών ατζέντης του, επί σειρά ετών κολλητός του φίλος, ο Ρομπ Πελίνκα είναι πλέον ο GM των Λος Άντζελες Λέικερς. Δεν γινόταν να μη μιλήσει για τον Μπλακ Μάμπα στην τελετή που έγινε προς τιμήν του στο Staples Center και αυτό έκανε. Ο Πελίνκα θυμήθηκε ιστορίες από την κοινή τους πορεία στο ΝΒΑ και αποκάλυψε ότι η τελευταία τους επαφή έγινε τη μοιραία μέρα, το πρωί της 26ης Ιανουαρίου .

Σύμφωνα με τον Πελίνκα, ο Κόμπι Μπράιαντ του ζήτησε τα ονόματα μερικών agents του μπέιζμπολ και του εξήγησε πως ήθελε να βοηθήσει έναν φίλο του να βρει υποτροφία για το παιδί του. Ο Μπλακ Μάμπα έστειλε αυτό το μήνυμα από το ελικόπτερο, το μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη σε πλαγιά βουνού στο Καλαμπάσας και ήταν το τελευταίο που έφυγε από το κινητό του τηλέφωνο...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ