NBA

Ο Ράτζα έσταξε μέλι για τον Γιόκιτς

Dino Radja speaks during induction ceremonies at the Basketball Hall of Fame, Friday, Sept. 7, 2018, in Springfield, Mass. (AP Photo/Elise Amendola)
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Ο Ντίνο Ράτζα μίλησε για το πώς η Ευρώπη έχει πιο έντονο χρώμα πλέον στο ΝΒΑ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και το work ethic των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκολα Γιόκιτς μίλησε ο Ντίνο Ράτζα, χαρακτηρίζοντας τον ψηλό των Ντένβερ Νάγκετς ως έναν εκ των πλέον ταλαντούχων παικτών του ΝΒΑ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ηγέτη των "Σβόλων" για να απαντήσει πως "είναι τόσο ταλαντούχος, έχει πολύ μπάσκετ μέσα του. Κοιτάζει πάντα μπροστά, την επόμενη στιγμή και φάση, γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει".

Τόνισε δε πως πρόκειται "για έναν παίκτη που λατρεύω να βλέπω" ενώ όταν τέθηκε το ζήτημα πως πλέον η Ευρώπη έχει πολύ έντονο χρώμα στο ΝΒΑ, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τον Νίκολα Γιόκιτς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Ντόντσιτς, είπε πως "είναι εύκολο να απαντήσω γιατί έχει αυξηθεί ο ρόλος τους: γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά. Δεν υπάρχει... παράκαμψη για την επιτυχία, πρέπει να περάσεις πολλά για να φτάσεις ψηλά. Όταν έχεις ένα πρόβλημα, πήγαινε στο γήπεδο και προπονήσου. Όταν δεν είσαι πολύ δυνατός, πήγαινε στο γυμναστήριο. Αυτό είναι το σκεπτικό τους".

AP Photo/Elise Amendola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ