NBA

Ο Τζέρεμι Λαμπ έγινε Κόμπι Μπράιαντ για ένα βράδυ

Indiana Pacers guard Jeremy Lamb reacts after a play during the second half of the team's NBA basketball game against the Miami Heat, Friday, Dec. 27, 2019, in Miami. The Heat defeated the Pacers 113-112. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Indiana Pacers guard Jeremy Lamb reacts after a play during the second half of the team's NBA basketball game against the Miami Heat, Friday, Dec. 27, 2019, in Miami. The Heat defeated the Pacers 113-112. (AP Photo/Wilfredo Lee) AP

Επτά χρόνια μετά από τις βολές του Κόμπι Μπράιαντ, ο Τζέρεμι Λαμπ έπαθε τεράστια ζημιά στο γόνατο, έμεινε όμως στο παρκέ, έβαλε 2/2 και αποχώρησε με τις δικές του δυνάμεις (VIDEOS).

Δεν έχει ούτε το ταλέντο, ούτε το ανταγωνιστικό πνεύμα, ούτε τη λάμψη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ. Παρόλα αυτά, ο Τζέρεμι Λαμπ ντύθηκε Μπλακ Μάμπα για ένα βράδυ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με τους Ράπτορς, αλλά στάθηκε όρθιος, πήγε στη γραμμή για να εκτελέσει τις βολές, τις έβαλε και τις δύο και στη συνέχεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια με τις δικές του δυνάμεις.

Ο 27χρονος περιφερειακός των Ιντιάνα Πέισερς έχει φέτος 12.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 28.1 λεπτά συμμετοχής, μετά από την περσινή καλύτερη σεζόν της καριέρας του (15.3 πόντοι, 5.5 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ, 1.1 κλέψιμο ανά 28.5 λεπτά συμμετοχής). Η διάγνωση των γιατρών ήταν ρήξη χιαστού, ρήξη μηνίσκου και κάταγμα μηριαίου οστού, με αποτέλεσμα ο Λαμπ να πρέπει να χειρουργηθεί, να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και πιθανότατα μεγάλο μέρος και της επόμενης.

Το πείσμα που έδειξε για να εκτελέσει τις βολές από το φάουλ που κέρδισε από τον Τέρενς Ντέιβις ήταν τρομερό, ενώ στο φινάλε αποχώρησε με τις δικές του δυνάμεις προς τα αποδυτήρια του γηπέδου των Τορόντο Ράπτορς για να θυμίσει σε όλους τις βολές που είχε πετύχει ο Κόμπι Μπράιαντ ενώ είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου.

Δείτε τα δύο videos:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ