NBA

Οι διαιτητές του ΝΒΑ θα απαντούν LIVE σε ερωτήσεις του κοινού

Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (0) confers with referee in the first half of an NBA basketball game Sunday, Jan. 13, 2019, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (0) confers with referee in the first half of an NBA basketball game Sunday, Jan. 13, 2019, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Ακόμα μία καινοτομία από τους διαιτητές του ΝΒΑ, που θα δέχονται ερωτήσεις του κοινού και θα απαντούν LIVE για να εξηγήσουν το σκεπτικό των αποφάσεών τους στη διάρκεια αγώνων της Λίγκας.

Σε ένα... παράλληλο σύμπαν, κάπου μακριά από την Ευρώπη, υπάρχει μια Λίγκα που κάνει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός με στόχο να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κοινό της. Καλά καταλάβατε, για το ΝΒΑ μιλάμε, το οποίο προχωρά σε ακόμα μία καινοτομία με τη σύμφωνη γνώμη των διαιτητών του.

Οι κύριοι με τα γκρι-μαύρα λοιπόν, θα ανοίγουν από εδώ και στο εξής διάλογο με χρήστες του Twitter. Θα δέχονται ερωτήσεις από απλούς φίλους του αθλήματος και θα απαντούν σε αυτές και θα εξηγούν το σκεπτικό των αποφάσεών τους. Αυτό θα συμβαίνει σε... special αγώνες, όπως αυτόν της επόμενης Δευτέρας ανάμεσα στους Λέικερς και τους Γουόριορς που θα μεταδίδονται σε εθνικό επίπεδο.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας χρήστης του Twitter είναι να γράψει την ερώτησή του, να κάνει tag τον λογαριασμό @OfficialNBARefs ή να βάλει στο τέλος του tweet το hashtag #RefWatchParty ώστε -αν σταθεί τυχερός- να πάρει απάντηση μέσα σε λίγκα λεπτά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ