NBA

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: Εκτός δράσης για εβδομάδες ο Ζάιον Γουίλιαμσον

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: Εκτός δράσης για εβδομάδες ο Ζάιον Γουίλιαμσον
AP Photo/Steve Marcus AP PHOTO/STEVE MARCUS

Χωρίς τον Ζάιον Γουίλιαμσον, την πρώτη επιλογή στο NBA Draft 2019 δηλαδή, θα μπουν στη σεζόν 2019/20 οι Νιου Ορλίανς Πέλικανς.

Αυτό που οι παράγοντες των Πέλικανς φοβήθηκαν , επιβεβαιώθηκε. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης, καθώς το πρόβλημα στο γόνατό του φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρό, ευτυχώς όχι τόσο σοβαρό για να τον αφήσει στο περιθώριο για μήνες.

Διαβάσατε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής (18/10) στο Spor24.gr για το άγχος που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Ορλεάνης εν αναμονή των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 19χρονος εκρηκτικός φόργουορντ. Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Γουίλιαμσον θα ακολουθήσει θεραπεία για τις επόμενες εβδομάδες, θα χάσει φυσικά το αποψινό ματς με τους Νικς και θα είναι πολύ προσεκτικός καθώς το γόνατό του τον έχει προβληματίσει αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, τόσο στο NCAA, όσο και στη διάρκεια του Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας.

Το θετικό για τους Πέλικανς είναι πως έχουν αρκετούς παίκτες στο ρόστερ τους που μπορούν να καλύψουν το κενό του Γουίλιαμσον, παίκτες όπως ο Νικολό Μέλι και ο Ντέρικ Φέιβορς, ακόμη και ο Ντάριους Μίλερ με τον Τζάκσον Χέιζ μπορούν να παίξουν στο τέσσερα μέχρι ο εκρηκτικός Ζάιον να κάνει το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ