NBA

Οι ημερομηνίες των NBA Finals, οι Αντετοκούνμπο και το προολυμπιακό

Οι ημερομηνίες των NBA Finals, οι Αντετοκούνμπο και το προολυμπιακό
eurokinissi EUROKINISSI

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε την ημερομηνία του πρώτου ματς των ΝΒΑ Finals, με ορατό το ενδεχόμενο η σειρά να ολοκληρωθεί δύο μέρες πριν από την έναρξη του προολυμπιακού τουρνουά στο οποίο συμμετέχει η Εθνική Ελλάδας.

Αρκετές εβδομάδες πριν από την έναρξη των playoffs, το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως ό,τι και αν συμβεί στους τελικούς της Ανατολικής και της Δυτικής Περιφέρειας, οι NBA Finals θα ξεκινήσουν την 4η Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 21 του ίδιου μήνα, αν φυσικά η σειρά που θα αναδείξει τον πρωταθλητή για το 2020 οδηγηθεί στα επτά παιχνίδια.

Τι σημαίνει αυτό; Πως υπάρχει πιθανότητα οι τελικοί της Λίγκας να ολοκληρωθούν δύο μέρες πριν από την έναρξη του προολυμπιακού τουρνουά της Βικτόρια, στο οποίο θα συμμετάσχει η Εθνική Ελλάδας για να διεκδικήσει την πρώτη θέση απέναντι στην Κίνα, τον Καναδά, την Ουρουγουάη, την Τσεχία και την Τουρκία που θα της δώσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με πιθανό το ενδεχόμενο οι Μιλγουόκι Μπακς (έχουν αυτή τη στιγμή το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που βρεθούν στους ΝΒΑ Finals) να φτάσουν στα παιχνίδια του τίτλου, θα είναι αρκετά περίπλοκη η κατάσταση για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο που θεωρούνται αναντικατάστατος ο πρώτος και πολύ χρήσιμος ο δεύτερος γι' αυτή την Εθνική.

Όπως κι αν έχει, πολλά θα κριθούν από την πορεία των Μπακς στα playoffs, με πιθανό πρόωρο αποκλεισμό τους να εκτοξεύει τις πιθανότητες να δούμε τους δύο αδελφούς στη Βικτόρια του Καναδά με τα χρώματα της Ελλάδας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ