ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Καβαλίερς διέλυσαν τους Χόρνετς

Cleveland Cavaliers' Jordan Clarkson drives against the Oklahoma City Thunder in the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Nov. 7, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις οι Καβαλίερς συνέτριψαν με 113-89 τους Χόρνετς και σημείωσαν μόλις την 2η φετινή τους νίκη.

Οι Καβαλίερς έμοιαζαν έπειτα από καιρό με ομάδα. Οι Χόρνετς... όχι και τόσο. Το αποτέλεσμα ήταν οι Καβς να συντρίψουν με 113-89 την Σάρλοτ και να σημειώσουν μόλις την 2η φετινή τους νίκη έπειτα από 13 αγώνες.

Το Κλίβελαντ πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, ξεφεύγοντας με 38-23 στην πρώτη περίοδο και έκτοτε δεν κοίταξαν ξανά πίσω, φτάνοντας σε μία δίκαιη νίκη κόντρα στους σνομπ Χόρνετς, οι οποίοι υποτίμησαν τους Καβς και πλήρωσαν το τίμημα. Πλέον η Σάρλοτ έχει ρεκόρ 7-7.

Ο Τζόρνταν Κλάρκσον με 24 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Καβς, με τον Ντέιβιντ Νουάμπα να προσθέτει 18 πόντους και τους Ρόντνεϊ Χουντ και Κόλιν Σέξτον από 16 πόντους, ενώ ο Τρίσταν Τόμπσον είχε 11 πόντους και 21 ριμπάουντ.

Για τους Χόρνετς, ο Τζέρεμι Λαμπ είχε 22 πόντους και ο Νικολά Μπατούμ 11 πόντους, ενώ ο Κέμπα Γουόκερ έμεινε στους 7 πόντους με 2/16 σουτ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Καβαλίερς διέλυσαν τους Χόρνετς
Οι Καβαλίερς διέλυσαν τους Χόρνετς

AP Photo/Tony Dejak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ