ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Μπλέιζερς υπέταξαν τον ΛεΜπρόν

Los Angeles Lakers forward LeBron James reacts after a play against the Golden State Warriors during the first half of an NBA preseason basketball game Wednesday, Oct. 10, 2018, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
AP Photo/John Locher AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε double-double στο ντεμπούτο του με τους Λέικερς, αλλά οι Μπλέιζερς αποδείχθηκαν ανώτεροι, κερδίζοντας με 128-119 τους "Λιμνανθρώπους".

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την φανέλα των Λέικερς κόντρα στους Μπλέιζερς. Πρόσφερε θέαμα, με τα δύο πρώτα του καλάθια με την φανέλα της νέας του ομάδας να είναι καρφώματα . Στο τέλος ωστόσο έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, αφού οι Μπλέιζερς αποδείχθηκαν ανώτεροι, κερδίζοντας με 128-119.

Σε ένα παιχνίδι με τρελό τέμπο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, πολύ... small ball από τους Λέικερς και γενικώς... ενδιαφέρον κλίμα, το συμπαγές Πόρτλαντ - του οποίου οι 9 από τους 11 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν βρισκόντουσαν από πέρυσι στην ομάδα, όταν αντίστοιχα οι 5 από τους 10 παίκτες των Λέικερς ήταν καινούριοι - ήταν απλώς ανώτερο και πιο έτοιμο. Πήρε έτσι μία πανάξια νίκη, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στην παράδοση που έχει χτίσει με τους Λέικερς, από τους οποίους τελευταία φορά ηττήθηκε το 2014, μετρώντας έκτοτε 16 σερί νίκες!

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ με 28 πόντους ήταν ο κορυφάιος των νικητών, με τον Νικ Στάουσκας να προσθέτει 24 πόντους με 5/8 τρίποντα και τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 21 πόντους. Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν είχε 26 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Τζος Χαρτ 20 πόντους και ο Μπράντον Ίνγκραμ 16 πόντους.

Οι Μπλέιζερς υπέταξαν τον ΛεΜπρόν
Οι Μπλέιζερς υπέταξαν τον ΛεΜπρόν

AP Photo/John Locher











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ