ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ρόκετς χάλασαν την πρεμιέρα του ΛεΜπρόν στο Λ.Α.

Οι Ρόκετς χάλασαν την πρεμιέρα του ΛεΜπρόν στο Λ.Α.
AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Το Λος Άντζελες έβαλε τα καλά του για να υποδεχτεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά οι Ρόκετς χάλασαν το εντός έδρας ντεμπούτο του "Βασιλιά" σε ένα επεισοδιακό ματς στο Λ.Α. (VIDEO)

Το ντεμπούτο του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ΝΒΑ δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Το ίδιο ίσχυσε και για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο Λος Άντζελες. Οι Ρόκετς χάλασαν το εντός έδρας ντεμπούτο του "Βασιλιά" στο Στέιπλς Σέντερ, καθώς επικράτησαν των Λέικερς με 124-115, σε ένα παιχνίδι πάντως που επισκιάστηκε από την σύρραξη 4'13'' πριν από το φινάλε , όταν οι Ραζόν Ρόντο, Κρις Πολ και Μπράντον Ινγκραμ μετέτρεψαν το γήπεδο σε ρινγκ.

Οι Ρόκετς δεν ήταν καλύτεροι από τους Λέικερς. Ήταν όμως αυτοί που είχαν το μέταλλο του νικητή στα τελευταία λεπτά, τελειώνοντας το ματς με επιμέρους 10-3 στα τελευταία δυόμισι λεπτά. Μετά την απογοητευτική πρώτη φετινή εμφάνισή του ο Τζέιμς Χάρντεν πέτυχε 36 πόντους με 10/19 σουτ και είχε ακόμα 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, όντας μαζί με τον Κρις Πολ (28 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 10 ασίστ) οι κορυφαίοι των Ρόκετς. Πολύ καλός ήταν ακόμα ο Κλιντ Καπέλα (19 πόντοι, 12 ριμπάουντ) για το Χιούστον, το οποίο σημείωσε την πρώτη νίκη της χρονιάς, μετά τον διασυρμό από τους Πέλικανς μέσα στο Toyota Center.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έμεινε στα ρηχά, τουλάχιστον για το δικό του επίπεδο. Ο "Βασιλιάς" πέτυχε 24 πόντους με 9/22 σουτ (1/7 τρίποντα) και είχε ακόμα 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο ΤζαΒέιλ ΜακΓκι (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 τάπες) ξεχώρισε επίσης από πλευράς των γηπεδούχων, ενώ ο Ραζόν Ρόντο φλέρταρε με το τριπλ-νταμπλ (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 10 ασίστ), πριν αποβληθεί μαζί με τους Ινγκραμ, Πολ για τον καυγά 4'13'' πριν από τη λήξη.

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ