NBA

Οι Σακραμέντο Κινγκς βρήκαν το νέο τους αφεντικό

Sacramento Kings' Buddy Hield (24) passes around the defense of Houston Rockets' Danuel House Jr. (4), left, during the first half of an NBA basketball game Sunday, Aug. 9, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool)
Sacramento Kings' Buddy Hield (24) passes around the defense of Houston Rockets' Danuel House Jr. (4), left, during the first half of an NBA basketball game Sunday, Aug. 9, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool) AP

Ο Μόντε ΜακΝάιρ είναι ο άνθρωπος που θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στο κομμάτι των αποφάσεων για τους Σακραμέντο Κινγκς, μετά την αποχώρηση του Βλάντε Ντίβατς.

Η αποχώρηση του Βλάντε Ντίβατς από τη θέση του GM άφησε ένα μεγάλο κενό στους Σακραμέντο Κινγκς, το οποίο καλύφθηκε προσωρινώς από τον Τζο Ντούμαρς. Οι "Βασιλιάδες" δεν υπήρχε όμως περίπτωση να μείνουν γυμνοί σε κομβικές διοικητικές θέσεις εν όψει της επόμενης σεζόν, με τους ανθρώπους της ομάδας να καταλήγουν στον Μόντε ΜακΝάιρ.

Ο μέχρι πρότινος Assistant General Manager των Χιούστον Ρόκετς πήρε το χρίσμα για να αποτελέσει τον Head of Basketball Operations του Σακραμέντο, κοινώς να μπει σε μια νευραλγική θέση, καλούμενος να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Πρώτη του αποστολή; Να σουλουπώσει την κατάσταση στην ομάδα, δεδομένου ότι η πενταετής παρουσία του Βλάντε Ντίβατς δεν απέφερε αγωνιστικά κέρδη για τους Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι παραμένουν εκτός της post season από το 2005/06.

AP Photo/Ashley Landis, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ