ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Σανς ταπείνωσαν τους Σπερς

Phoenix Suns guard Devin Booker (1) drives against the San Antonio Spurs during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, Nov. 14, 2018, in Phoenix. (AP Photo/Matt York)
AP Photo/Matt York AP PHOTO/MATT YORK

Καταιγιστικοί οι Σανς, συνέτριψαν με 116-96 τους Σπερς στο Φοίνιξ, δείχνοντας στο Σαν Αντόνιο ότι έχει ακόμα αρκετή δουλειά μπροστά του.

Οι Σανς κερδίζουν σπάνια. Όταν κερδίζουν όμως φροντίζουν να το κάνουν με εκκωφαντικό τρόπο! Το διαπίστωσαν με τον άσχημο τρόπο αυτό οι Σπερς, βλέποντας τους Σανς να τους συντρίβουν με 116-96 στο Φοίνιξ!

Οι "Ήλιοι" πραγματοποίησαν με διαφορά την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Άντεξαν στους κραδασμούς του comeback των Σπερς από το -15 στην δεύτερη περίοδο και χάρη σε ένα ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο ξέφυγαν με διψήφια διαφορά - η οποία έφτασε ακόμα και τους 24 πόντους - φτάνοντας σε μία πανάξια νίκη.

Ο Τι Τζέι Γουόρεν με 27 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Αϊζάια Κάναν να προσθέτει 19 πόντους, τον ΝτιΆντρε Έιτον 17 πόντους και 10 ριμπάουντ και τον Ντέβιν Μπούκερ 13 πόντους και 12 ασίστ.

Για τους Σπερς, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 24 πόντους και ο Ντέρικ Γουάιτ 16 πόντους, ενώ ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ έμεινε στους 6 πόντους με 3/12 σουτ και 12 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Σανς ταπείνωσαν τους Σπερς
Οι Σανς ταπείνωσαν τους Σπερς


AP Photo/Matt York

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ