NBA

Πάει Κίνα ο Μπίσλεϊ

Πάει Κίνα ο Μπίσλεϊ
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Μάικλ Μπίσλεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κίνας, αφού δεν βρήκε συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Μάικλ Μπίσλεϊ επιστρέφει στην Κίνα. Ο 30χρονος φόργουορντ δεν βρήκε στο ΝΒΑ το συμβόλαιο που έψαχνε μετά την αποδέσμευσή του από τους Κλίπερς - όπου είχε βρεθεί μέσω ανταλλαγής από τους Λέικερς - και αποφάσισε να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια.

Σύμφωνα λοιπόν με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Μπίσλεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Γκουάντονγκ Σάουθερν Τάιγκερς, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο δίμηνης διάρκειας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό θα είναι το τρίτο πέρασμα του Μπίσλεϊ από το πρωτάθλημα της Κίνας μετά την σεζόν 2014/15 (Σανγκάη Σαρκς) και την σεζόν 2015/16 (Σαντόνγκ Γκόλντεν Σταρς). Την δεύτερη σεζόν του στην Κίνα είχε αναδειχθεί μάλιστα και καλύτερος ξένος παίκτης.

Ο Μπίσλεϊ ξεκίνησε την φετινή σεζόν ως παίκτης των Λέικερς, έχοντας 7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής. Πρακτικά ωστόσο δεν απέκτησε ποτέ ρόλο στην ομάδα, ενώ έγινε και πρωταγωνιστής μίας έντασης στα αποδυτήρια των Λέικερς μετά από μία ήττα από τους Γουόριορς, αφού ήταν ένας από τους παίκτες που είχε ένταση με τον Λιουκ Γουόλτον.

Ακολούθησε η ανταλλαγή του στους Κλίπερς και η αποδέσμευσή του, για να έρθουν τώρα οι Τάιγκερς να του προσφέρουν συμβόλαιο.

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ