Δύο φίλοι του ΝΒΑ δεσμεύτηκαν μέσω twitter πριν τον αγώνα των Μπακς με τους Νετς να κάνουν τατουάζ παίκτες των δεύτερων αν κέρδιζε το Μπρούκλιν και πλέον πρέπει να τηρήσουν την υπόσχεσή τους.

Είναι από τις στιγμές που εύχεσαι να είχε κρατήσει το στόμα σου κλειστό ή μάλλον να μην πόσταρες ποτέ κάτι συγκεκριμένο στο twitter. Δύο φίλοι του ΝΒΑ το διαπίστωσαν αυτό με τον άσχημο τρόπο, αφού μία υπόσχεση που έδωσαν θα τους υποχρεώσει τώρα να κάνουν τατουάζ το πρόσωπο κάποιου παίκτη των Νετς!

ADVERTISING

Τι έγινε όμως; Ιδού η ενδιαφέρουσα ιστορία:

Πριν τον αγώνα των Μπακς με τους Νετς - με το Μπρούκλιν να παρατάσσεται χωρίς 10 παίκτες - δύο χρήστες του twitter δεσμεύτηκαν δημόσια να κάνουν τατουάζ το πρόσωπο ενός παίκτη των δεύτερων αν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του twitter είπε ότι σε περίπτωση που οι Νετς νικήσουν θα κάνει τατουάζ τον Τζάρετ Άλεν στην πλάτη, ενώ ένας άλλος είπε πως αν το tweet του έπιανε 250 like και οι Νετς νικούσαν θα έκανε τατουάζ τον Κρις Κιόζα στο χέρι του. Με το Μπρούκλιν λοιπόν να κάνει την έκπληξη και να επικρατεί με 119-116 των Μπακς, τόσο ο Άλεν όσο και ο Κιόζα πόσταραν τα συγκεκριμένα tweets στους δικούς τους λογαριασμούς, κάνοντας την σχετική πλάκα.

ADVERTISING

Δείτε το post του Άλεν:

Inline Image

Δείτε το post του Κιόζα:

Inline Image

Αυτό που μένει τώρα να φανεί είναι αν οι δύο φίλοι του ΝΒα θα τηρήσουν την δέσμευσή τους...

Kim Klement/Pool Photo via AP