ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάου Γκασόλ: Μέχρι το 2020, και βλέπουμε...

Πάου Γκασόλ: Μέχρι το 2020, και βλέπουμε...
AP PHOTO/RICK SCUTERI

Ο Πάου Γκασόλ έχει κλείσει τα 38 χρόνια αλλά δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αποσυρθεί. Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Athletic.

Τα χρόνια έχουν περάσει, δεν μπορεί πια να κάνει τα πράγματα που έκανε στο παρελθόν, ωστόσο ο Πάου Γκασόλ δεν σκέφτεται καν ακόμα το ενδεχόμενο να αποσυρθεί. " Σε δύο καλοκαίρια ίσως το σκεφτώ λίγο παραπάνω", είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Athletic ο Ισπανός σέντερ, ο οποίος έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Σπερς, το οποίο είναι μερικώς εγγυημένο (για την ακρίβεια τα 6,7 από τα 16 εκατομμύρια δολάρια) για τη σεζόν 2019/20.

" Αγαπώ αυτό που κάνω και δουλεύω σκληρά για να βρεθώ σε αυτό το επίπεδο, προκειμένου να ακολουθήσω τον ρυθμό του παιχνιδιού και την εξέλιξη του αθλήματος σε καθημερινή βάση. Υπερηφανεύομαι γι αυτό και αυτό είναι που με κάνει αυτός που είμαι σήμερα", τόνισε μεταξύ άλλων ο σέντερ των Σπερς, ο οποίος είναι εδώ και αρκετό καιρό εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού.

Στην 18η χρονιά του στο ΝΒΑ ο 38χρονος, πια, Γκασόλ έχει παίξει μόνο σε 9 αγώνες έχοντας 6,8 πόντους και 6,1 ριμπάουντ σε 17,4 λεπτά κατά μέσο όρο, αριθμοί που αποτελούν αρνητικά ρεκόρ στην καριέρα του.

Photo credits: AP Photo/Rick Scuteri

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ