NBA

Παρουσιάστηκε ο Ντέιβις από τους Λέικερς, δεν δεσμεύτηκε ότι θα μείνει μετά το 2020

Παρουσιάστηκε ο Ντέιβις από τους Λέικερς, δεν δεσμεύτηκε ότι θα μείνει μετά το 2020
AP Photo/Damian Dovarganes AP PHOTO/DAMIAN DOVARGANES

Οι Λέικερς παρουσίασαν, με σχετικά... σεμνό τρόπο για τα δεδομένα τους, τον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος έβαλε ως στόχο το πρωτάθλημα, αλλά δεν δεσμεύτηκε για το μέλλον.

Ο Άντονι Ντέιβις στοχεύει στο πρωτάθλημα. Δεν σκοπεύει όμως να κάνει δηλώσεις... αιώνιας πίστης στους Λέικερς πριν καλά-καλά φορέσει την φανέλα της νέας του ομάδας. Αυτά τα δύο πράγματα έγιναν ξεκάθαρα στην παρουσίασή του από τους Λέικερς.

Ο Ντέιβις, ο οποίος έγινε παίκτης των Λέικερς πριν από σχεδόν ένα μήνα μέσω ανταλλαγής από τους Πέλικανς, ωστόσο κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες καθυστέρησαν την παρουσίασή του, έδειξε ενθουσιασμένος στις πρώτες του δηλώσεις και σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του.

" Πιστεύω ότι με το ρόστερ μας μπορούμε να τα βάλουμε με όλους. Αισθάνομαι ότι σε σειρά 7 αγώνων μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες" δήλωσε αρχικά ο Ντέιβις, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Προφανώς ήταν δύσκολο για εμένα να αφήσω την πόλη που έπαιζα για 7 χρόνια (σ.σ Νέα Ορλεάνη), αλλά νομίζω ότι ήταν το καλύτερο για μένα.

Όταν έμαθα όμως ότι παραχωρήθηκα στους Λέικερς, συνειδητοποίησα ότι είχα μία απίστευτη ευκαιρία να είμαι μέρος ενός υπέροχου οργανισμού και να παίξω στο πλευρό του ΛεΜπρόν. Το να παίξω για έναν σύλλογο που σκέφτεται μόνος τις νίκες, βασικά τα πρωταθλήματα, ήταν σημαντικό".

Στο κλείσιμο της ομιλίας του πάντως ο Ντέιβις δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το αν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Λέικερς, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020: " Ειλικρινά, εστιάζω στην φετινή σεζόν. Όταν παραχωρήθηκα με ανταλλαγή ο στόχος μου ήταν να φέρω ένα πρωτάθλημα με την ομάδα που έχουμε. Σε έναν χρόνο από τώρα μπορείτε να μου κάνετε την ίδια ερώτηση και θα δούμε. Αυτή τη στιγμή εστιάζω στην φετινή σεζόν και προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να δω πώς θα βοηθήσω την ομάδα μου να είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου".

Δείτε ολόκληρο το VIDEO με την παρουσίαση του All Star φόργουορντ/σέντερ:

AP Photo/Damian Dovarganes

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ