NBA

Πρόεδρος Νικς: "Ο Πορζίνγκις μας απείλησε ότι θα πάει στην Ευρώπη αν δεν τον ανταλλάξουμε"!

Πρόεδρος Νικς: "Ο Πορζίνγκις μας απείλησε ότι θα πάει στην Ευρώπη αν δεν τον ανταλλάξουμε"!
AP Photo/David Zalubowski, File AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI, FILE

Ο Πρόεδρος των Νικς, Στιβ Μιλς, αποκάλυψε ότι ο λόγος που παραχώρησε με ανταλλαγή τον Πορζίνγκις στους Μάβερικς ήταν ότι ο Λετονός έδωσε τελεσίγραφο, λέγοντας πως αν δεν γίνει ανταλλαγή θα πάει στην Ευρώπη!

Η ανταλλαγή που έστειλε τον Κρίσταπς Πορζίνγκις στους Μάβερικς πριν από μερικούς μήνες έπιασε πολύ κόσμο στον ύπνο. Ενώ όμως υπήρχε η πληροφορία ότι ο Λετονός ήταν αυτός που είχε ζητήσει ανταλλαγή, οι λεπτομέρειες δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι τώρα. Αυτό όμως άλλαξε πλέον.

Ο Πρόεδρος των Νικς, Στιβ Μιλς, βρέθηκε σε εκδήλωση της ομάδας και κάποια στιγμή αναφέρθηκε στην ανταλλαγή του Λετονού, λέγοντας: " Μας το είπε στην... ψύχρα. 'Δεν θέλω να είμαι εδώ. Δεν πρόκειται να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τους Νικς και θα σας δώσω εφτά μέρες να με ανταλλάξετε, αλλιώς θα πάω στην Ευρώπη'! Ευτυχώς για εμάς, είχαμε κάνει τον προγραμματισμό μας και εξετάζαμε διάφορα σενάρια από τον Σεπτέμβριο, έχοντας αρκετές επιλογές".

Ο Πορζίνγκις παραχωρήθηκε στους Μάβερικς στις 31 Ιανουαρίου για χάρη των Ντένις Σμιθ, ΝτιΆντρε Τζόρνταν και Γουέσλι Μάθιους και δύο ντραφτ πικ πρώτου γύρου, με το Ντάλας να επιλέγει να μην του δώσει χρόνο συμμετοχής λόγω της εγχείρισης που είχε υποβληθεί στο γόνατο τον Φλεβάρη του 2018 (ρήξη χιαστού) προκειμένου να τον αφήσει να αναρρώσει.

AP Photo/David Zalubowski, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ