NBA

Πρωταγωνιστής σε διαφημιστική καμπάνια πιτσαρίας ο Σακίλ Ο'Νιλ

Πρωταγωνιστής σε διαφημιστική καμπάνια πιτσαρίας ο Σακίλ Ο'Νιλ
Photo by Aaron M. Sprecher/Invision for The Kellogg Company/AP Images PHOTO BY AARON M. SPRECHER/INVISION FOR THE KELLOGG COMPANY/AP IMAGES

Ο Σακίλ Ο'Νιλ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην διάσημη πιτσαρία Papa John's και οι ευεργετικές συνέπειες της συμφωνίας φάνηκαν αμέσως στην Wall Street.

Ψάχνοντας έναν τρόπο να διορθώσει την πληγωμένη εικόνα της λόγω των ρατσιστικών σχολίων που έκανε πριν από εννέα μήνες ο ιδιοκτήτης της, Τζον Σνάτερ, η διάσημη πιτσαρία Papa John's στράφηκε στην... σίγουρη λύση: στον Σακίλ Ο'Νιλ. Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον νυν τηλεσχολιαστή του ΤΝΤ για να την βοηθήσει να προμοτάρει τα προϊόντα της.

" Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία κουλτούρα, ώστε να γνωρίζει ο καθένας ότι είναι καλοδεχούμενος", δήλωσε μεταξύ άλλων στο Associated Press ο "Σακ", ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Papa John's και αναμένεται να λάβει ως αμοιβή για τις υπηρεσίες του πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το ESPN.

Οι μετοχές της εταιρίας στο χρηματιστήριο της Wall Street παρουσίασαν άνοδο πάνω από 6% μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ο'Νιλ από την Papa John's.

Δείτε το tweet της εταιρίας Papa John's:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ